FOLLOW US: facebook twitter

Διαλύθηκαν όλα τα θερμοκήπια!

Ημερομηνία: 09-09-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αγροτικά, Νέα

katastrofes-thermokipia1

Με δάκρυα στα μάτια οι παραγωγοί κοιτούν τι άφησε πίσω τους η μανία της φύσης

Όπου το φαινόμενο πέρασε και υπήρχαν θερμοκήπια, πίσω έμεινε μόνο εικόνα καταστροφής. Δεν υπήρξε καμία καλλιέργεια θερμοκηπίου που να γλίτωσε από τη μανία των ανέμων. Στην ευρύτερη περιοχή του Βαρθολομιού, όπου δεκάδες τέτοιες καλλιέργειες έχουν αναπτυχθεί η εικόνα ήταν αποκαρδιωτική. Τα θερμοκήπια διαλυμένα και το προϊόν κατεστραμμένο.

katsifaras-thermokipia4

Με απόγνωση οι παραγωγοί και με δάκρυα στα μάτια κοιτούσαν τι άφησε πίσω η μανία της φύσης… Η απόλυτη καταστροφή και η απόλυτη απογοήτευση. Αυτοί οι άνθρωποι δεν μπορούν να βρουν το κουράγιο αλλά και τα χρήματα να ξαναρχίσουν από την αρχή.

katastrofes-thermokipia5

Ενδεικτική είναι η εικόνα στη διαδρομή από το Νιοχώρι προς το Βρανά. Από τη μια πλευρά θερμοκήπια με πεπόνι που σε λίγες ημέρες θα γινόταν η συγκομιδή. Ακριβώς απέναντι νέα θερμοκήπια που μόλις είχε γίνει η κατασκευή και η σπορά.

katastrofes-thermokipia6-katsif-georgiop

Ο ιδιοκτήτης του κ. Τσεκούρας φανερά καταβεβλημένος από την εικόνα της απόλυτης καταστροφής, βλέποντας τον Περιφερειάρχη Δυτ. Ελλάδας κ. Κατσιφάρα να σταματά του είπε: «Έλα σαν άνθρωπος και όχι ως πολιτικός. Έλα να μας δεις ανθρώπινα σε αυτό που πάθαμε, που είναι η ολοκληρωτική καταστροφή των κόπων μας»… Τα σχόλια περιττεύουν γιατί δεκάδες άλλοι καλλιεργητές βρίσκονται από χθες το μεσημέρι στην ίδια θέση…


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος