FOLLOW US: facebook twitter

Διαγόρας Βραχνεΐκων-Πανηλειακός 2-1: Ήττα στο 92΄ με φωνές για τη διαιτησία

Ημερομηνία: 13-11-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Πανηλειακός γνώρισε δεύτερη διαδοχική ήττα, από τον Διαγόρα στα Βραχνέικα αυτή τη φορά, με γκολ που δέχτηκε στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων (2-1), έχοντας όμως σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία του Κακριδή Κορινθίας και των βοηθών του. Το παιχνίδι στο πρώτο μισάωρο είχε κάποιες προσπάθειες εκατέρωθεν που πέρασαν άουτ (Νικολόπουλος από Πανηλειακό και Γεωργαντόπουλος από Διαγόρα) και στο 32΄ έγινε το 1-0.

Ο Ν. Τρίγκας έβγαλε τετ-α-τετ τον Γεργαντόπουλο που νίκησε τον Καπετανάκη, με τον Πανηλειακό να διαμαρτύρεται έντονα για οφσάιντ. Μάλιστα αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα, ο γκολκίπερ Σάκης Θεοδωρακόπουλος από τον πάγκο. Στο 42′ o Λεβέντης σούταρε άουτ ενώ στο επόμενο λεπτό δυνατό σουτ του Γκοτσούλια απέκρουσε ο Θωμάς.

Πέναλτι που δεν δόθηκε και γκολ στο 92΄

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 52΄, η υπεροχή του Πανηλειακού καρποφόρησε. Ο Σούλης που είχε προωθηθεί σούταρε από πλάγια, η μπάλα κόντραρε στον Πετρόπουλο και κατέληξε στα δίχτυα (1-1). Στο 54΄ ένα σουτ του Μπουρλάκη κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων όπως και στο 68′ το σουτ του Κρεββατά πέρασε επίσης άουτ. Στο 86′ ο Πανηλειακός ζήτησε πέναλτι σε χέρι του Α. Τρίγκα μετά από γύρισμα του Μπουρλάκη, αλλά ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι και στο 89΄ οι ερυθρόλευκοι ήταν άτυχοι καθώς το μακρινό σουτ του Σέχου κατέληξε στο δοκάρι. Και σα να μην έφτανε αυτό στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων από κόρνερ του Γεωργαντόπουλου ο Ν. Τρίγκας με κεφαλιά χάρισε τη νίκη στο Διαγόρα (2-1). Και για αυτή τη φάση όμως, ο Πανηλειακός φωνάζει για άουτ και όχι κόρνερ! Πλέον οι ερυθρόλευκοι με 8 βαθμούς, βρίσκονται στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη και το ντέρμπι με τον Αστέρα είναι πολύ κρίσιμο.

 

Διαγόρας: Θωμάς, Παναγόπουλος, Λαμπρόπουλος, Πετρόπουλος, Ν. Τρίγκας, Α. Τρίγκας, Τριανταφυλλόπουλος (70′ Βάρρας), Κυριαζόπουλος, Κωστής (80′ Μιχαηλίδης), Γεωργαντόπουλος (90+4′ Μπακάλης), Μούτσα

Πανηλειακός: Καπετανάκης, Μπουρνέλης, Λεβέντης, Κολόκας, Σούλης, Νικολόπουλος, Ντάνκουα (77′ Χατζηστάμου), Γκοτσούλιας, Κρεββατάς, Μπουρλάκης (87′ Νιφορόπουλος), Σέχου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος