FOLLOW US: facebook twitter

Διήμερο σεμινάριο Περιοδοντολογίας σήμερα και αύριο από τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Ηλείας

Ημερομηνία: 08-10-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Υγεία

galanopoulos-odontiatros

Ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Ηλείας μετά από επτά επιτυχημένες ημερίδες με ενδιαφέροντα επιστημονικά θέματα, μπαίνει στον πειρασμό να διοργανώσει σήμερα και αύριο, 8 και 9 Οκτώβρη, στην αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου της ΠΕ Ηλείας, ένα διήμερο σεμινάριο Περιοδοντολογίας που θα περιλαμβάνει θεωρητικό και πρακτικό μέρος.

Ο Ο.Σ.Η έχει καλέσει την Περιοδοντολογική Εταιρία και πέντε επιφανή μέλη της θα οποία θα βρεθούν σήμερα στον Πύργο, προκειμένου να αναπτύξουν τις πρόσφατες ερευνητικές εξελίξεις και την επίδρασή τους στην καθημρινή κλινική άσκηση της περιοδοντολογίας.

Όπως επισημαίνει ο πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Ηλείας κ. Αλέκος Γαλανόπουλος «πιστεύουμε ότι η σύγχρονη οδοντιατρική και οι απαιτήσεις της για συνεχή επιστημονική και τεχνολογική εξέλιξη, χρειάζεται δια βίου εκπαίδευση. Έτσι κι εμείς προσπαθούμε να φέρουμε τη μάθηση κοντά μας με το μικρότερο δυνατό κόστος και καταρτισμένους επιστήμονες που μας εκπαιδέυουν στις σύγχρονες οδοντιατρικές τεχνικές. Πιστεύουμε πως οι περισσότεροι συνάδελφοι ανταποκριθούν στο κάλεσμα αυτό, γιατί η συμμετοχή είναι η κινητήριος δύναμη μελλοντικών εκδηλώσεων και σεμιναρίων.»


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος