FOLLOW US: facebook twitter

Δημοτικό σχολείο Νέας Φιγαλείας: Σχολική γιορτή για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου

Ημερομηνία: 28-10-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Εκπαίδευση, Νέα

figaleia-28okt

Μια υπέροχη γιορτή για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε στο κατάμεστο από κόσμο αμφιθέατρο του Δημοτικού Σχολείου Νέας Φιγαλείας. Σε αυτή μέρος πήρε το σύνολο σχεδόν των μαθητών του Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Σχολείου, ενώ την οργάνωση της εκδήλωσης είχαν αναλάβει οι δάσκαλοι του σχολείου με τους διευθυντές του νηπιαγωγείου και του δημοτικού σε πρώτο πλάνο. Το κτήριο στολίστηκε από τους ίδιους τους μαθητές ενώ το αμφιθέατρο ήταν κατάμεστο από γονείς,κηδεμόνες και κατοίκους που παραβρέθηκαν εκεί για να παρακολουθήσουν την γιορτή.

figaleia-28okt2

Η εκδήλωση ξεκίνησε με ποιήματα και τραγούδια των μαθητών του Νηπιαγωγείου Νέας Φιγαλείας,οι οποίοι και καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό. Αμέσως μετά ακολούθησαν οι μαθητές του δημοτικού με ποιήματα και τραγούδια ενώ στη συνέχεια η γιορτή περιλάμβανε και ένα υπέροχο θεατρικό με μαθητές σε ρόλο στρατιώτη, και μαθήτριες σε ρόλους «πολεμικούς»!
την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος Ζαχάρως – Φιγαλείας κ.Φάμελος, ο πρόεδρος του Δ.Δ.Πετραλώνων κ.Αποστολόπουλος, καθώς και εκπρόσωποι συλλόγων και σωματείων της περιοχής.

ΦΙΓΑΛΕΙΑnews24


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος