FOLLOW US: facebook twitter

Δημοπρατείται η μεταφορά των εργαστηρίων του 1ου Λυκείου

Ημερομηνία: 23-12-2016 | Συντάκτης:

liatsis-metafora-ergasthriwn-1lykeio

Το έργο «Μεταφοράς Αιθουσών Εργαστηρίων του 1ου Λυκείου Πύργου» δημοπρατείται στις 10 Ιανουαρίου όπως ανακοίνωσε χθες ο Δήμαρχος Γαβρίλης Λιατσής, συνολικού προϋπολογισμού 60.000 ευρώ.

«Είχαμε μια πολύωρη σύσκεψη για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που παρουσιάζει το έργο Ξυστρή και την εφαρμογή των αποφάσεων του δημοτικού συμβουλίου για την ολοκλήρωση του. Υπογράψαμε πριν λίγο, την προκήρυξη για την μετατόπιση των δυο μεγάλων βαρέως τύπου αιθουσών που βρίσκονται στις εγκαταστάσεις του 1ου Λυκείου Πύργου και η ολοκλήρωση του έργου έχει ορίζοντα εκτέλεσης ένα μήνα. Αυτό σημαίνει ότι η τεράστια δυσκολία που υπήρχε, γιατί το έργο έτσι όπως είχε προταθεί ήταν τυφλό, θα αρθεί. Από κει και μετά υπάρχουν μια σειρά άλλα προβλήματα που θα πρέπει να επιλυθούν σε συνεργασία με την διαχειριστική αρχή, την περιφέρεια και την αποκεντρωμένη. Η έκκληση που κάνω προς όλους και ιδιαίτερα στους Δημοτικούς Συμβούλους και τους επικεφαλής των παρατάξεων, είναι, πριν ψηφίσουν οτιδήποτε, να γνωρίζουν τα θέματα» τόνισε ο κ. Λιατσής.

Ο επιβλέπον και μηχανικός του δήμου Άγγελος Τσίκας, επισήμανε ότι θα γίνει μετατόπιση των σχολικών εργαστηρίων μέσα στον υπάρχοντα χώρο του σχολείου με τις λιγότερες δυνατές επεμβάσεις ώστε να μην διαταραχθεί η ομαλή λειτουργία του σχολείου. «Με τη διάνοιξη της οδού θα ξεμπλοκάρει όλο το έργο και ειδικά ο χώρος του παρκινγκ και της λαϊκής αγοράς του Θεματικού Πάρκου Ξυστρή».

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος