FOLLOW US: facebook twitter

Δημήτρης Βόσσος: «Απογειώθηκε» στη Νομική!

Ημερομηνία: 01-07-2017 | Συντάκτης:

Δημήτρης Βόσσος – Ο  νεαρός τερματοφύλακας του Ηλειακού Λεχαινών πρώτος των πρώτων στην Ηλεία με 19.485 μόρια!

Το πρώτο… σπουδαίο γκολ της ζωής του στην Νομική και όχι στα… γήπεδα,  έβαλε ο αριστούχος μαθητής του ΓΕΛ Λεχαινών από την Κ. Παναγιά και  τερματοφύλακας του Ηλειακού Λεχαινών, Δημήτρης Βόσσος που μέχρι σήμερα  «μπλόκαρε» τα γκολ άλλων ποδοσφαιριστών, αφού συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία στις Πανελλαδικές με βαθμολογία 19.485  μόρια και είναι βεβαίως ο πρώτος των πρώτων στην Ηλεία!

Ο Δημήτρης, είναι η τρανή απόδειξη των παιδιών εκείνων που βάζουν ένα υψηλό στόχο, χωρίς ωστόσο να θυσιάζουν απόλυτα τον ελεύθερο χρόνο τους, συνδυάζοντας άριστα τις μεγάλες του αγάπες. Στην προκειμένη περίπτωση το διάβασμα με ρότα την Νομική και το ποδόσφαιρο, καθώς στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας θεωρήθηκε παρά το νεαρό της ηλικίας του ως ένας από τους καλύτερους γκολκίπερ, την στιγμή μάλιστα που παράλληλα προετοιμαζόταν σκληρά για τις Πανελλαδικές!

Ο ίδιος δεν μπορεί ακόμα – όπως μας είπε- να συνειδητοποιήσει την πρωτιά, πίστευε βεβαίως ότι θα έχει μια υψηλή βαθμολογία που θα τους εξασφάλιζε την είσοδό του στην Νομική Αθηνών, ωστόσο δεν μπορούσε να προβλέψει ότι θα ήταν και ο πρώτος στην Ηλεία. Αν και αυτό όπως λέει, δεν κάνει για τον ίδιο τη διαφορά, δεν μπορεί βεβαίως να κρύψει τον ενθουσιασμό του, όμως όπως φαίνεται μέσα από την μικρή μας συνομιλία είναι ένα παιδί πολύ προσγειωμένο και όπως λένε και σήμερα οι νέοι, πολύ… κουλ!

Η μεγάλη του αγάπη το ποδόσφαιρο. Τερματοφύλακας στον Ηλειακό Λεχαινών

 

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την απόδοσή μου και την βαθμολογία μου, συγκέντρωσα 19.485 μόρια, ήμουν θεωρητική κατεύθυνση στο πεδίο Ανθρωπιστικών Σπουδών και στόχος μου ήταν η Νομική Αθηνών. Δεν μπορώ να πω ότι ήταν για μένα αυτό που λένε όνειρο ζωής, όμως από  τις πρώτες τάξεις του Λυκείου είχα συνειδητοποιήσει τι θέλω και είχα καταλήξει σε αυτή τη σχολή επιλέγοντας την δικηγορία. Πληροφορήθηκα ότι η βαθμολογία μου είναι η υψηλότερη στην Ηλεία, δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα γιατί προς το παρών δέχομαι ευχές από φίλους και συγγενείς και δεν έχω βρει χρόνο να το σκεφτώ. Μάλλον όμως δεν αλλάζει κάτι για μένα, είναι διπλή χαρά, καλοδεχούμενη».

Τον ρωτάμε αν η επιτυχία του αυτή προϋπόθετε και τεράστιες θυσίες, απομόνωση από φίλους και άλλες δραστηριότητες και έτσι μας αποκάλυψε την άλλη του αγάπη, αυτή για το ποδόσφαιρο που δεν την εγκατέλειψε στιγμή, ούτε κατά την διάρκεια της προετοιμασίας του για τις Πανελλαδικές.

Η Γ’ Λυκείου του ΓΕΛ Λεχαινών στην οποία φοιτούσε ο Δημήτρης. Εδώ με τους συμμαθητές του και άλλους επιτυχόντες

 

«Η επιτυχία μου σίγουρα ήταν αποτέλεσμα αρκετά σκληρής προετοιμασίας ετών, με μεθοδικό όμως και συγκεντρωτικό διάβασμα, χωρίς πολλές υπερβολές. Είχα φροντίσει να έχω και αρκετό ελεύθερο και δημιουργικό χρόνο, αφού παράλληλα ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο, είμαι τερματοφύλακας στον Ηλειακό Λεχαινών και έκανα κανονικά και τις προπονήσεις μου και ακολουθούσα το πρωτάθλημα. Επομένως όταν θέλεις, μπορείς να τα συνδυάσεις όλα. Είχα την κατανόηση και των γονιών μου και των καθηγητών και φροντιστών μου, τους οποίους ευχαριστώ και για την στήριξη και έτσι θεωρώ ότι τα κατάφερα καλά».

Προς το παρών ο Δημήτρης απολαμβάνει την επιτυχία του, δρέπει… δάφνες χωρίς αυτό να τον απασχολεί ιδιαίτερα, θα περάσει ένα καλοκαίρι χωρίς άγχος και από το Σεπτέμβρη θα χαράξει νέα πορεία ως φοιτητής πλέον της Νομικής. Το ποδόσφαιρο το έχει ήδη κατατάξει στην καρδιά του και το μέλλον θα δείξει τα υπόλοιπα…


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος