FOLLOW US: facebook twitter

Δηλώσεις-απάντηση Λιατσή για τις αστικές αναπλάσεις: Δημοπρατούνται 18 Σεπτέμβρη πλατεία Ανδριάρα και Κολοκοτρώνη

Ημερομηνία: 20-08-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Δηλώσεις – απάντηση προς όλους έκανε ο Δήμαρχος Πύργου κ. Γαβρίλης Λιατσής σχετικά με τα έργα στην Πλατεία Ανδριάρα και Κολοκοτρώνη. Ο κ. Δήμαρχος προανήγγειλε ότι στις 18 Σεπτεμβρίου θα γίνουν οι δημοπρασίες για την ανάπλαση της Πλατείας Ανδριάρα και Κολοκοτρώνη, ύστερα από την έγκριση που πήραν οι μελέτες από την Περιβαλλοντική Υπηρεσία της Περιφέρειας Δυτ. Ελλάδας.

Ο κ. Δήμαρχος ανέφερε ότι η ανάπλαση των οδών Λάμπρου Κατσώνη, Μυρτίλου, Γόντικα, Ανωνύμου οδού, Πλάτωνος και Κουρτίου είναι ένα πλέγμα οδών που σκοπό έχει την σύνδεση με τη βόρεια πλευρά της πόλης, την οδό Γερμανού και το ευρύτερο ιστορικό κέντρο. Τόνισε, επίσης, πως έχει ιδιαίτερο συμβολισμό για κείνον καθώς είναι η περιοχή που ο ίδιος γεννήθηκε και μεγάλωσε και  βρίσκονται κοντά σημαντικά κτίρια της πόλης.

Επίσης, εξέφρασε ικανοποίηση και χαρά για την συνεργασία που έχει ο Δήμος με ανθρώπους της οικογένειας Λάτση και για τη σύζευξη της ιδιωτικής πρωτοβουλίας με το Δήμο που έχει ως αποτέλεσμα έναν οργασμό έργων (οδοποιία, ανάπλαση κτιρίων κ.λπ.)

Τέλος, ο κ. Λιατσής δήλωσε ότι ο Δήμος μετά την επίλυση του προβλήματος της διαχείρισης των απορριμμάτων κάνει βήματα που θα τον οδηγήσουν στην οικονομική ανάπτυξη και αυτάρκειά του, προκειμένου να αντεπεξέλθει στις δυσκολίες της εποχής.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος