FOLLOW US: facebook twitter

Δεύτερη σερί νίκη…

Ημερομηνία: 05-12-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

kavasila-atromitos

Ατρόμητος Καβασίλων-Χάβαρι 0-1

Το Χάβαρι πέτυχε δεύτερη σερί νίκη, αυτή τη φορά μέσα στα Καβάσιλα επί του… Ατρόμητου με 1-0, το απόγευμα του Σαββάτου. Το νικητήριο γκολ πέτυχε στο  67΄ ο Κοκκώνης και οι μελανόλευκοι έμειναν για τρίτο ματς αήττητοι με τον Λύσανδρο Τζαβάρα στον πάγκο (είχε προηγηθεί η νίκη επί του Αλφειού και η λευκή ισοπαλία στο Κουρτέσι). Στον αντίποδα, ο Ατρόμητος δεν ήταν κακός, είχε ευκαιρίες με τον Δημητρίου και τον Μαργαρώνη στο α΄ ημίχρονο και με κεφαλιά του Τσάμη στο 55΄ ενώ στο 75΄ μια τεράστια για να ισοφαρίσει με τον Μπαρλέτη, ο οποίος μετά από σέντρα του Παπαδόπουλου, εξ επαφής με την εστία, πλάσαρε πάνω στον Ρούνη! Το Χάβαρι, στα τελευταία λεπτά θα μπορούσε να σκοράρει με τον Σταυρούλια και τον Μπατζακόπουλο, στην κόντρα επίθεση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα του Μιχάλη Παπουτσή έχει να γευτεί τη χαρά τη νίκης από τις 15 Οκτωβρίου όταν κέρδισε 3-2 τον Αίαντα. Έκτοτε, έχει 4 ήττες και 3 ισοπαλίες.

Ατρόμητος: Αντωνόπουλος, Χατζηγιάννης, Μενίκου, Τσάμης, Μπίλιας (85΄ Κορκός), Γιαννακόπουλος, Δημητρίου, Ι. Παπαδόπουλος, Μπουρούκης, Μαργαρώνης (70΄ Α. Παπαδόπουλος), Αντωνάτος (55΄ Μπαρλέτης).

Χάβαρι: Π. Ρούνης, Σαφαρής, Κοκκώνης, Ανδριόπουλος, Κ. Ρούνης, Καμαρινός, Μαρίτσας (57΄Δόσης), Κυριαζής, Ραυτόπουλος (75΄Ζώντος), Μπατζακόπουλος, Σταυρούλιας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος