FOLLOW US: facebook twitter

Δεν εφησυχάζει…

Ημερομηνία: 10-03-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

paniliakos

Οχτώ ματς σε ένα μήνα έχει να δώσει ο Πανηλειακός

Σπ. Αντωνόπουλος: «Δεν υπάρχουν περιθώρια χαλάρωσης»

 Ο Πανηλειακός συνέχισε την εντυπωσιακή του φετινή πορεία στο πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας με την ευρεία νίκη επί της Θύελλας και έφτασε τις 23 νίκες σε 25 αγώνες, έχοντας σκοράρει κατά μέσο όρο τρία γκολ ανά αγώνα. Οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται στο +13 από Νίκη Τραγανού και Δόξα Ν.Μ., η πρώτη θέση και το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα πλέι-οφ έχει κλειδώσει,  αλλά ο Σπύρος Αντωνόπουλος δεν επαναπαύεται. Σε δηλώσεις του στην «Πρωινή» κάνει λόγο για συνεχή εγρήγορση της ομάδας ενόψει του τελικού Κυπέλλου στις 25 Μαρτίου και των πλέι-οφ. «Μπορεί να έχουμε μεγάλη βαθμολογική διαφορά από τους αντιπάλους μας αλλά δεν επαναπαυόμαστε. Θέλουμε να διατηρηθούμε σε καλή αγωνιστική κατάσταση ενόψει του τελικού Κυπέλλου και των πλέι-οφ. Είμαστε μέσα στους στόχους μας αλλά ακόμα δεν έχουμε πετύχει κανέναν. Αυτό τονίζω και στους ποδοσφαιριστές. Συν τοις άλλοις, από τις 12 Μαρτίου έως τις 12 Απριλίου θα παίξουμε 8 επίσημα ματς. Και αν πάρουμε το Κύπελλο θα δώσουμε και ένατο ματς, στις 5 Απριλίου, για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών. Έχουμε δηλαδή πολλές αγωνιστικές υποχρεώσεις σε μικρό χρονικό διάστημα και δεν υπάρχουν περιθώρια εφησυχασμού και χαλάρωσης», ανέφερε ο 44χρονος προπονητής.

Με Χάβαρι την Κυριακή

Ο Πανηλειακός έχει μπροστά του την Κυριακή το εντός έδρας παιχνίδι με τον Α.Ο. Χαβαρίου, στις 4μ.μ., στο δημοτικό στάδιο Πύργου. Ο Σπύρος Αντωνόπουλος δεν υπολογίζει στους τραυματίες Γιάννη Καπετανάκη, Στέλιο Μπατζάκα, Γιώργο Καλατζή, ενώ ο Στάθης Μπουρνέλης είναι πλέον απολύτως καλά. Σε άλλο ένα παιχνίδι, αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής κάποιοι νεαροί ποδοσφαιριστές. Είναι χαρακτηριστικό ότι έχουν αγωνιστεί όλοι οι παίκτες, σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, ακόμα και οι νεαροί Μπατζάκας, Γιαννακόπουλος, Αντώνης Σακελλαρίου που αποκτήθηκαν κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

* Ο Α.Ο. Πανηλειακός ευχαριστεί θερμά τον γιατρό – ακτινολόγο κ. Αριστομένη Χρόνη για τη δωρεάν εξέταση στον Γιάννη Καπετανάκη.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος