FOLLOW US: facebook twitter

Δελτίο καιρού

Ημερομηνία: 07-03-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

kairos_ola_183

Εντελώς αδιάντροπα και με πολύ θράσος εκπόνησα το Σάββατο ένα από τα ενοχλητικά και αναιδή μετεωρολογικά μου δελτία. Εντόπισε βλέπετε η καλπάζουσα φαντασία μου ξωτικά στοιχεία πέριξ του μεγάρου Μαξίμου που μόνο οι κάτοικοι της υπαίθρου μπορούν να αντικρίσουν ένεκα που παραμένουν αγνοί και αρκούντως αθώοι και την φώτισαν αρμοδίως.

Στην αρχή η κυβέρνηση διαβεβαιώνει ότι δεν θα υπάρξουν άλλα επώδυνα μέτρα. Ούτε ένα ευρώ νέα μέτρα δηλώνει ευθαρσώς και προς πάσα κατεύθυνση ο Αλέξης. Στη συνέχεια αρχίζει να υποχωρεί, μιλώντας για μέτρα μεν, ανώδυνα- τόσο όσο πατάει η γάτα- δε. Τέλος αναγγέλλει θριαμβικά ότι ύστερα από είκοσι συνεχείς γύρους στο ρινγκ, οι στιβαροί αντίπαλοι μας αναγκάστηκαν να παραδοθούν αποδεχόμενοι μέτρα και αντίμετρα. Ήτοι σημαίνει ότι για κάθε ευρώ που θα τους δίνουμε θα μας επιτρέπουν να μοιράζουμε ένα αντίστοιχο στο πόπολο. Άλαλοι οι δανειστές!

Αυτό ζητούσατε τόσο καιρό; Ψέλλισαν χαμηλόφωνα. Τότε κερδίσατε. Καθότι εμείς ουδέποτε είχαμε αντίρρηση εφόσον εισπράττουμε τα δικά μας να  μοιράζεστε και εσείς τα υπόλοιπα κατά το δοκούν. Αυτό είναι και ηθικό και τίμιον. Μόνο για λόγους αξιοπρέπειας θα σας παρακαλούσαμε να παίξουμε για λίγο ακόμα το παιχνίδι της διαπραγμάτευσης για να μην μας κατηγορήσουν ότι παραδοθήκαμε αμαχητί και γυρίσαμε πίσω με την ουρά στα σκέλια. Εκλογές έχουμε και πρέπει να ρίξουμε και εμείς στους δικούς μας στάχτη στα μάτια…


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος