FOLLOW US: facebook twitter

Δίαυλος επικοινωνίας ανάμεσα στα δυο Νοσοκομεία

Ημερομηνία: 03-09-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Υγεία

diamantopoulos-lentzas

Συνάντηση χθες Κ. Διαμαντόπουλου – Γ. Λέντζα

Η διαχείριση της καθημερινότητας και η συνεργασία των δυο Νοσηλευτικών Μονάδων, απασχόλησε την χθεσινή σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Νοσοκομείο Πύργου μεταξύ του Διοικητή του Γ.Ν. Ηλείας Κώστα Διαμαντόπουλου, του αναπλ. Διοικητή της Ν.Μ. Αμαλιάδας Γιάννη Λέντζα και των Διευθυντών Ιατρικής Υπηρεσίας Πύργου Χρύσας Πετροπούλου και Αμαλιάδος Νατάλε Μίρα.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε άριστο κλίμα, διεφάνει ότι υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας ανοιχτός για την καλύτερη δυνατή επίλυση των προβλημάτων που παρουσιάζονται στην λειτουργία των δυο νοσηλευτικών μονάδων ενώ τονίστηκε ιδιαίτερα η ανάγκη συνεργασίας και επικοινωνίας μεταξύ τους.

Ταυτόχρονα, εκτιμήθηκε η κατάσταση λειτουργίας των Παθολογικών Κλινικών και ο τρόπος εφημέρευσης τους για το μήνα που διανύουμε με δεδομένη την προειδοποίηση των γιατρών του Νοσοκομείου Πύργου, ότι αν δεν δοθεί λύση, θα προχωρήσουν στην αναστολή λειτουργίας της. Πρόθεση όλων, όπως εκφράστηκε είναι η άμεση στήριξη τους και σε αυτό, ήδη γίνονται οι αναγκαίες ενέργειες.

Την Τρίτη ωστόσο, στις 10 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί η ευρεία σύσκεψη που έχει συγκαλέσει η Ένωση Νοσοκομειακών Γιατρών Πύργου με όλους τους εμπλεκόμενους στον τομέα της υγείας αλλά και την παρουσία της διοίκησης της 6ης ΥΠΕ και βουλευτών στη διάρκεια της οποία θα συζητηθεί το μέλλον της υγειονομικής περίθαλψης στο Νομό.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος