FOLLOW US: facebook twitter

Δήμος Πύργου: Με πανελλήνια προβολή μέσω ΣΕΓΑΣ τα 2α ΒΙΛΑΕΤΕΙΑ

Ημερομηνία: 22-06-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

Μετά από πολλά χρόνια, το Δημοτικό Στάδιο Πύργου, φιλοξένησε αγώνες Κλασικού αθλητισμού με την απόλυτα επιτυχημένη – σύμφωνα με τον ΣΕΓΑΣ- τέλεση των Αγώνων Στίβου «ΒΙΛΑΕΤΕΙΑ 2018»

Ο αγώνας ήδη εντάχθηκε στο καλεντάρι της Ένωσης, ώστε το ερχόμενο έτος να ενταχθεί στο καλεντάρι του κεντρικού ΣΕΓΑΣ με Πανελλήνια προβολή, με στόχο τον διπλασιασμό των συμμετοχών αθλητών-τριων και με ακόμα πιο γνωστά ονόματα, σύμφωνα με τα λεγόμενα του προέδρου κ. Τζελάτη.

Συνεπής ο Δήμος στις δεσμεύσεις του απέναντι στον ΣΕΓΑΣ, ώστε οι αγώνες να γίνουν με τις καλύτερες συνθήκες προχώρησε σε όλες τις αναγκαίες παρεμβάσεις. Μπορεί ομως και πρέπει να γίνουν κάποια πράγματα από άποψη εγκαταστάσεων (όπως η επισκευή του ελαστικού τάπητα στους χώρους των κατακόρυφων αλμάτων και του ακοντισμού-ήδη έχει δρομολογηθεί- και άλλα), αλλά μπροστά στη διάθεση και το μεράκι τόσο από πλευράς Δήμου, όσο και των συλλόγων να γίνουν αγώνες επωφελής για την Νεολαία μας και τον Αθλητισμό της Πόλης μας και του Νομού μας γενικότερα, όλα τα υπόλοιπα φαντάζουν πολύ μικρά έως ασήμαντα.

Τα παραπάνω επιβεβαιώνονται από την συγχαρητήρια επιστολή προς τον Δήμαρχο Πύργου κ. Γαβριήλ Λιατσή από την Ένωση Αθλητικών Σωματείων Σ.Ε.Γ.Α.Σ την οποία υπογράφουν ο Πρόεδρος κ. Βαγγέλης Τζελάτης και η Γενική Γραμματέας κα Άννα Κουτρουμπή.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος