FOLLOW US: facebook twitter

Δήμος Πύργου: «Δημιουργείται» γραφείο καταγραφής μικροπροβλημάτων

Ημερομηνία: 04-03-2017 | Συντάκτης:

plakostrota1

Για την επίλυση προβλημάτων της καθημερινότητας των πολιτών

-Ειδικό συνεργείο αποκαθιστά καθημερινά λακκούβες και βλάβες πεζοδρομίων

Γραφείο που θα δέχεται τηλεφωνικά, τα αιτήματα των πολιτών, για την άμεση αντιμετώπιση από συνεργεία του δήμου, των προβλημάτων της καθημερινότητας, θα συσταθεί με απόφαση του Δημάρχου Γ. Λιατσή.

Ήδη λειτουργεί ειδικό συνεργείο του Δήμου, υπό την εποπτεία του αρχιεργάτη Βασίλη Αθανασόπουλου, με σκοπό την λύση των μικροπροβλημάτων που αντιμετωπίζει η πόλη και επιβαρύνουν την καθημερινότητα των συμπολιτών και το επόμενο διάστημα το συνεργείο αυτό θα στελεχωθεί από εργαζόμενους σχεδόν όλων των ειδικοτήτων, για την αντιμετώπιση κάθε είδους προβλημάτων. Όσον αφορά το γραφείο που θα δημιουργηθεί, θα έχει συγκεκριμένο τηλεφωνικό αριθμό,  στο οποίο θα μπορούν να απευθύνονται οι συμπολίτες για την υπόδειξη τέτοιων μικροπροβλημάτων.

plakostrota

Παράδειγμα αυτής της νέας πρακτικής  είναι το γεγονός ότι όλα τα περιστατικά που είχαν μέχρι σήμερα καταγραφεί λύθηκαν με τελευταίο αυτό της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου που είχε σχέση με την επούλωση λακουβών. Επίσης, όλο το προηγούμενο διάστημα, αποκαταστάθηκαν και οι βλάβες που είχαν καταγραφεί σε πεζοδρομημένους δρόμους στον κεντρικό άξονα του Πύργου, όπως στα πλακόστρωτα των οδών Γρηγορίου Ε’, Αιόλου και Σισίνη και στις οδούς Μιαούλη, Γκοτσίνα και 28ης Οκτωβρίου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος