FOLLOW US: facebook twitter

Δήμος Ήλιδας: Πρόσκληση για τους Παγκόσμιους Παιδικούς Αγώνες στο Ισραήλ

Ημερομηνία: 26-10-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Νέα, Πολιτισμός

Τα μέλη της διοικούσας Επιτροπής των Παγκόσμιων Παιδικών Αγώνων (ICG) που πραγματοποιούν επίσημη επίσκεψη στην περιοχή υποδέχτηκε στο γραφείο του χθες, ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος.

Συγκεκριμένα, στην πόλη της Αμαλιάδας βρίσκονται έξι από τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής και συγκεκριμένα οι κ.κ.: Torsten Rasch – Πρόεδρος ICG, Igor Topole – Αντιπρόεδρος, Richard Smith – Γενικός Γραμματέας, Chul Won Shin – Μέλος, Fen-Fen Chang – Μέλος και ο Έλληνας που αποτελεί μέλος της διοίκησης κ. Νίκος Τζανάκος.

Κατά την συνάντησή τους στο Λαζαράκειο Δημοτικό Μέγαρο απηύθυναν και επίσημη πρόσκληση στον Δήμο Ήλιδας, προκειμένου να συμμετάσχει με πολυμελή αποστολή παιδιών στους Παγκόσμιου Παιδικούς Αγώνες του 2018 που θα διεξαχθούν στην Ιερουσαλήμ του Ισραήλ. Στην συνάντηση συμμετείχαν και τα παιδιά από τον Δήμο Ήλιδας ηλικίας από 12 έως 15 ετών, που τον περασμένο Αύγουστο συμμετείχαν στου Παγκόσμιου Παιδικούς Αγώνες που διεξήχθησαν στο Κάουνας της Λιθουανίας.

Την ικανοποίησή του για την επίσκεψη αυτή εξέφρασε ο δήμαρχος Ήλιδας Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, όπου επισήμανε πως ήταν εξαιρετική η εμπειρία της συμμετοχής για τους μαθητές του δήμου. Αποδέχθηκε με χαρά την πρόσκληση για τους αγώνες στην Ιερουσαλήμ το καλοκαίρι του 2018, όπου και θα συμμετάσχει ο δήμος με αντιπροσωπία.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος