FOLLOW US: facebook twitter

Δήμος Ήλιδας: Δίπλα στο συνάνθρωπο που έχει ανάγκη

Ημερομηνία: 26-01-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Τη στήριξη του στους έχοντες ανάγκη, επανέλαβε η δημοτική αρχή της Ήλιδας με αφορμή την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο ΚΗΦΗ Αμαλιάδας. Παρουσία του δημάρχου Ήλιδας Χρήστου Χριστοδουλόπουλου και της διοίκησης της Κοινωφελούς Επιχείρησης του δήμου επισημάνθηκαν οι δράσεις που υλοποιούνται από την προηγούμενη χρονιά και θα συνεχιστούν μέσα στο 2018.

Ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Μάκης Παπαγιαννόπουλος, στο χαιρετισμό του αναφέρθηκε σε δράσεις όπως το κοινωνικό παντοπωλείο, το κοινωνικό φαρμακείο και τη διανομή τροφίμων, που στηρίζονται από τις προσφορές των πολιτών και προωθούνται προς τους πολίτες εκείνους που έχουν ανάγκη.

Ο κ. Παπαγιαννόπουλος τόνισε πως οι κοινωνικές δομές του δήμου θα κάνουν ακόμα μεγαλύτερο άνοιγμα προς την κοινωνία, για να στηρίξουν ακόμα περισσότερους πολίτες.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Ήλιδας Χρήστος Χριστοδουλόπουλος επισήμανε πως ο δήμος στέκεται αρωγός στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη και σε αυτή την κατεύθυνση συνεχίζει να προσφέρει.

Ο δήμαρχος έκανε την ευχή να μην επικρατούν στο άμεσο μέλλον, συνθήκες που να επιβάλλουν την ύπαρξη τέτοιων δομών, έχοντας βελτιωθεί το βιοτικό επίπεδο των πολιτών. Όμως συμπλήρωσε πως όσο υπάρχει ανάγκη ο δήμος θα στηρίζει τις δράσεις της Κοινωφελούς Επιχείρησης και τους έχοντες ανάγκη.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος