FOLLOW US: facebook twitter

Γ. Πολίτης: «Για μένα υπήρχε μόνο ο ΠΑΟΒ»

Ημερομηνία: 26-06-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο αρχηγός του ΠΑΟΒ, Γιώργος Πολίτης, είναι ο πρώτος που ανακοινώθηκε από τη διοίκηση, ότι θα συνεχίσει στην ομάδα και στο νέο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Ο Πολίτης αποτελεί τη «σημαία» του ΠΑΟΒ.  Ένας παίκτης γέννημα-θρέμμα του συλλόγου, με μεγάλες ποδοσφαιρικές ικανότητες αλλά και αδαμάντινο χαρακτήρα. Η διοίκηση τρέφει μεγάλη εκτίμηση στον αρχηγό, δεν θα μπορούσε να μην τον κρατήσει και ο  «Πολ» στα 30 του χρόνια θα ενισχύσει την ομάδα στο πιο δύσκολο πρωτάθλημα των τελευταίων ετών.

17 χρόνια στον ΠΑΟΒ!

Ο Πολίτης ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στον ΠΑΟΒ σε ηλικία 9 ετών και στα 22 του, όντας ιδιαίτερα ταλαντούχος,  αποφάσισε να δοκιμάσει και εκτός Ηλείας.  Πήγε στον Παναγιάλειο στη Γ΄ Εθνική για δύο χρόνια, εν συνεχεία  στον Ιωνικό στη Β΄ Εθνική για 2,5 χρόνια, επέστρεψε στην Πελοπόννησο και δη στην Αχαΐα για χάρη του Ατρόμητου Λάππα στη Δ΄ Εθνική και μόλις ο ΠΑΟΒ πήρε την άνοδο για τη Γ΄, πριν 4 χρόνια, φόρεσε ξανά την πράσινη φανέλα. Αυτή λοιπόν θα είναι η πέμπτη σερί σεζόν στον ΠΑΟΒ και η 18η συνολικά στο σύλλογο της καρδιάς του.  Και όχι μόνο αυτό. Τα λεγόμενά του αλλά και  ο ενθουσιασμός που τον διέκρινε στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί του, μας έδωσε την αίσθηση ότι θα μείνει μόνιμα εδώ, στον ΠΑΟΒ και θα φορά μόνο τα πράσινα, στο υπόλοιπο της ποδοσφαιρικής του καριέρας!

 

«Είμαστε αισιόδοξοι για τη νέα σεζόν»

Ο Γιώργος Πολίτης λοιπόν, μίλησε χθες στην «Πρωινή»  για την παραμονή του στην ομάδα, τονίζοντας πως δεν υπήρχε κάτι άλλο στο μυαλό του: «Για μένα δεν υπήρχε κάτι άλλο στο μυαλό μου, εφόσον η ομάδα λειτουργεί άψογα. Το μόνο που περίμενα ήταν η πρόταση του ΠΑΟΒ, που αποτελεί ένα τεράστιο κομμάτι της ζωής μου και έχω συνδέσει το όνομά μου με αυτή  την ομάδα», μας είπε αρχικά και συνέχισε αναφορικά με τις επιδιώξεις στο νέο πρωτάθλημα: «Προσωπικά θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Θέλουμε να είμαστε ξανά ανταγωνιστικοί και να συνεχίσουμε την καλή πορεία των τελευταίων ετών. Όπως επίσης να διατηρήσουμε το καλό όνομα που έχουμε στην κατηγορία αλλά και το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει μεταξύ διοίκησης, τεχνικού τιμ και ποδοσφαιριστών. Οι άνθρωποι της ομάδας καταβάλλουν προσπάθειες ώστε να ενισχυθούμε ακόμα περισσότερο και αυτό μας κάνει να είμαστε αισιόδοξοι και για τη νέα σεζόν».

Μετά το Γιώργο Πολίτη θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες ανανεώσεις, αφού με πολλούς παίκτες απομένει μόνο η τελική επαφή για να οριστικοποιηθούν οι συμφωνίες και εν συνεχεία να ανακοινωθούν. Και μέχρι το πρώτο 10ήμερο του Ιουλίου αναμένεται να έχουν ανανεώσει οι περισσότεροι παίκτες από την ομάδα της περασμένης αγωνιστικής περιόδου.

 

Οι κάρτες διαρκείας

Προς το τέλος της εβδομάδας θα ξεκινήσει η διάθεση των καρτών διαρκείας, οι οποίες θα τιμώνται 100 ευρώ. Η διοίκηση του ΠΑΟΒ καλεί τους φιλάθλους να στηρίξουν έμπρακτα την ομάδα με την αγορά κάρτας διαρκείας, έτσι ώστε να μπουν άμεσα χρήματα στο ταμείο και να μπορέσει ο ΠΑΟΒ να κινηθεί άνετα στο ξεκίνημα της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν. Αξίζει να σημειωθεί ότι το μπάτζετ θα εξαρτηθεί και από τα έσοδα που θα έρθουν  από την πώληση καρτών διαρκείας, όπως επίσης και από την αύξηση των μελών.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος