FOLLOW US: facebook twitter

Γ. Κούτσης: «Κρατάμε το αποτέλεσμα»

Ημερομηνία: 24-10-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Γ. Κούτσης μίλησε για τον αγώνα του Ληξουρίου αλλά και τη συνέχεια

Ο Πανηλειακός πέρασε εύκολα από το Ληξούρι με 4-0, αλλά ο τεχνικός της ομάδας,  Γιώργος Κούτσης, δεν έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας. Κι αυτό γιατί, όπως τόνισε χθες στην «Πρωινή», οι ερυθρόλευκοι δεν είχαν καλή κυκλοφορία της μπάλας και δεν παρήγαγαν πολλές φάσεις.

«Ναι μεν κερδίσαμε με αυτό το ευρύ σκορ αλλά απόλυτα ικανοποιημένος δεν είμαι. Δεν ήμασταν τόσο καλοί. Κρατάμε το αποτέλεσμα, τη σοβαρότητα και την πειθαρχία που δείξαμε. Από την άλλη είχαμε θέμα στην κυκλοφορία της μπάλας και στο να παράγουμε περισσότερες φάσεις. Έπρεπε να κυκλοφορήσουμε καλύτερα τη μπάλα ενώ κάναμε και αρκετά αβίαστα λάθη», τόνισε αρχικά ο 43χρονος τεχνικός.

 

«Όλες οι ομάδες βελτιώνονται»

Στην ερώτησή μας, αν η ομάδα βελτιώνεται από παιχνίδι σε παιχνίδι, όπως δείχνουν τα δύο τελευταία αποτελέσματα με Ζάκυνθο και Ληξούρι, ο Γιώργος Κούτσης απάντησε: «Παιχνίδι με παιχνίδι, όλες οι ομάδες βελτιώνονται, όχι μόνο εμείς. Σίγουρα αποκτάμε περισσότερες εμπειρίες, γινόμαστε σοφότεροι για να αντιμετωπίσουμε καλύτερα το επόμενο παιχνίδι, αλλά σε όλες τις ομάδες συμβαίνει αυτό. Πλέον κοιτάζουμε τη συνέχεια. Έχουμε μπροστά μας ένα ματς Κυπέλλου, όπου θα πάρουν χρόνο συμμετοχής παίκτες που δεν είχαν αρκετό ως  τώρα και εν συνεχεία μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι κόντρα στον Παναρκαδικό. Είναι μια ποιοτική ομάδα και καλή μεσοεπιθετικά. Πρέπει να παρουσιαστούμε μαχητικοί και σοβαροί, όπως άλλωστε σε κάθε αγώνα. Δεν υπάρχουν περιθώρια εφησυχασμού σε ένα πρωτάθλημα με λίγες αγωνιστικές, όπως το φετινό».

 

1η Νοεμβρίου με Αλφειό

Ο Πανηλειακός παίζει τη μεθεπόμενη Τετάρτη 1 Νοεμβρίου με τον Αλφειό στο Επιτάλιο, για την 1η αγωνιστική της Β΄ Φάσης του Κυπέλλου Ηλείας και θα αγωνιστούν κατά βάση παίκτες που δεν είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν καθημερινά και μάλιστα θα υπάρξουν και κάποιες διπλές, ενώ είναι πιθανό να δοθεί ρεπό την Κυριακή. Προβλήματα τραυματισμών στον αγώνα στο Ληξούρι δεν παρουσιάστηκαν και όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεση του Γιώργου Κούτση.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος