FOLLOW US: facebook twitter

Γ.Ε. Πανηλειακός: Συμφωνία με Κωνσταντόπουλο

Ημερομηνία: 31-10-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Γ.Ε. Πανηλειακός ανακοίνωσε την επίτευξη συμφωνίας με τον Χαράλαμπο Κωνσταντόπουλο (φόργουορντ, 31 ετών). Ο έμπειρος παίκτης, ο οποίος κατά το παρελθόν έχει φορέσει για 3 σεζόν τα «ερυθρόλευκα» της ομάδας στην Α1 ΕΣΚΑΗ, έκανε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα στα τμήματα υποδομής του Ηρακλή Πύργου, φτάνοντας μέχρι την αντρική ομάδα και αποτελώντας πολύτιμο συντελεστή στις διαδοχικές ανόδους της ομάδας του Σάκη Διαμαντόπουλου από την Γ’ έως την Α1′ ΕΣΚΑΗ.

Ακολούθως, συνέχισε την καριέρα του στην Αθήνα και τον Αρδηττό με τον οποίο αγωνίστηκε στη Γ’ Εθνική Κατηγορία, ενώ κατά το ίδιο χρονικό διάστημα συμμετείχε στην προεπιλογή της Εθνικής Εφήβων. Στη συνέχεια, επέστρεψε στην Ηλεία μεταπηδώντας στον Κόροιβο Αμαλιάδας με τον οποίο αγωνίστηκε μέχρι την Α2′ Εθνική κατηγορία, οπότε διετέλεσε μάλιστα και αρχηγός της αμαλιαδίτικης ομάδας.

Τελευταίος σταθμός στην έως τώρα καριέρα του 31χρονου αθλητή αποτέλεσε ο Γ.Α.Σ. Πανηλειακός, του οποίου υπήρξε βασικό στέλεχος μέχρι τη σεζόν 2014/15 κατά την οποία και διαλύθηκε. Η Γ.Ε. Πανηλειακός εύχεται στον Μπάμπη καλή χρονιά με υγεία και πολλές χαρές με την «ερυθρόλευκη» φανέλα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος