FOLLOW US: facebook twitter

Γ.Ε. Πανηλειακός: Προσθήκη Κωσταρέλλου και κάρτες ενίσχυσης

Ημερομηνία: 27-11-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η  Γ.Ε. Πανηλειακός ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον 22χρονο φόργουορντ, Γιώργο Κωσταρέλλο και πλέον το ρόστερ έχει συμπληρωθεί σε μεγάλο βαθμό. Αναλυτικά η ανακοίνωση των ερυθρόλευκων:

«Η Γ.Ε. Πανηλειακός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συμφωνία της με τον αθλητή Γιώργο Κωσταρέλλο (Forward, 22 χρ.). Ο Γιώργος, ο οποίος επανεντάσσεται ουσιαστικά στην ομάδα μας, καθώς τελευταίος σταθμός στην καριέρα του ήταν ο Ηρακλής Πύργου, έκανε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα στα τμήματα υποδομής του Α.Γ.Σ. Πύργος ’99. Μάλιστα, ο νεαρός αθλητής αποτέλεσε μέλος της ομάδας του Βασίλη Παπαδόπουλου, που πανηγύρισε την άνοδο από την Β’ στην Α2 ΕΣΚΑΗ. Η Γ.Ε. Πανηλειακός εύχεται στον Γιώργο καλή χρονιά με υγεία και πολλές χαρές με την ερυθρόλευκη φανέλα».

Οι κάρτες ενίσχυσης

Επιπλέον, το τμήμα μπάσκετ του Πανηλειακού παρουσίασε  τις Κάρτες Ενίσχυσης για την αγωνιστική περίοδο 2017/18.  Η ανακοίνωση του μπασκετικού τμήματος του Πανηλειακού αναφέρει: «Η Γ.Ε. Πανηλειακός με ιδιαίτερη χαρά παρουσιάζει τις νέες Κάρτες Ενίσχυσης του τμήματος για την αγωνιστική περίοδο 2017/18. Στην επιστροφή της ομάδας μας στο χώρο του μπάσκετ, έπειτα από την συνεργασία με τον Ηρακλή Πύργου, μιας εκ των κορυφαίων και πιο επιτυχημένων ακαδημιών στο νομό μας, ζητάμε από τον φίλαθλο κόσμο του Πανηλειακού και του Πύργου γενικότερα, να σταθεί αρωγός στη νέα αυτή προσπάθεια που έχει ξεκινήσει με στόχο την εδραίωση του μπασκετικού τμήματος του ιστορικού μας συλλόγου και την εκ νέου ανάδειξη του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης στην πόλη μας.

Οι κατηγορίες

Οι Κάρτες Ενίσχυσης είναι τριών κατηγοριών:
1. RED FANS – 5 ευρώ
2. SILVER FANS – 15 ευρώ (δώρο ένα κασκόλ του Πανηλειακού)
3. GOLD FANS – 30 ευρώ (διαφήμιση της επιχείρησής σας μέσω της ηλεκτρονικής σελίδας της ομάδας μας + δώρο ένα κασκόλ του Πανηλειακού)

Η διάθεση των Καρτών Ενίσχυσης θα γίνεται με τους ακόλουθους τρόπους:
– Μέσω μηνύματος στην επίσημη σελίδα της ομάδας μας στο Facebook
– Μέσω του e-mail της ομάδας μας (bcpaniliakos@gmail.com)
– Μέσω τηλεφώνου στο: 6982868072
ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ…».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος