FOLLOW US: facebook twitter

Γ.Ε. Πανηλειακός: Νέο «μπαμ» με Σάκη Κωνσταντόπουλο

Ημερομηνία: 23-11-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Νέα μεγάλη μεταγραφική ενίσχυση για τα δεδομένα της Β’ ΕΣΚΑΗ πραγματοποίησε η Γ.Ε. Πανηλειακός, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του έμπειρου γκαρντ, Σάκη Κωνσταντόπουλου.

Η ανακοίνωση του ερυθρόλευκου τμήματος μπάσκετ έχει ως εξής:

«Η Γ.Ε. Πανηλειακός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επίτευξη της συμφωνίας με τον αθλητή Διονύση Κωνσταντόπουλο (Guard, 32 χρ.).

Ο Σάκης, ο οποίος κατά το παρελθόν έχει φορέσει και πάλι τα ερυθρόλευκα του Πανηλειακού, έκανε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα στον Ηρακλή Πύργου όντας πολύτιμο μέλος της ομάδας του Σάκη Διαμαντόπουλου, που έφτασε από την Γ’ μέχρι την Α1′ ΕΣΚΑ-Η. Ακολούθως, συνέχισε την καριέρα του στη Γ.Ε.Π. Ίφιτος (Α1′ ΕΣΚΑ-Η), ενώ στη συνέχεια μεταπήδησε στον Γ.Α.Σ. Πανηλειακό (Α1′ ΕΣΚΑ-Η), όπου αγωνίστηκε για 3 συναπτά έτη μέχρι και την διάλυση του σωματείου. Ακολούθησαν ο Πύργος ’99 (Β’ ΕΣΚΑ-Η) και ο Ηρακλής Πυργου (Β’ ΕΣΚΑ-Η), ενώ η περσινή σεζόν βρήκε τον έμπειρο αθλητή στην Κεφαλονιά και τον Ν.Ε.Ο. Ληξουρίου, με τον οποίο πανηγύρισε μάλιστα την άνοδο από την Α2′ στην Α1′ ΕΣΚΑ-Η.

Η Γ.Ε. Πανηλειακός εύχεται στον Σάκη καλή χρονιά με υγεία και κάθε επιτυχία με την ερυθρόλευκη φανέλα.»

Μεθαύριο Κυριακή στις 3μ.μ. οι ερυθρόλευκοι δίνουν τον πρώτο αγώνα τους στον 1ο Όμιλο της Β΄ ΕΣΚΑΗ, απέναντι στα Αστέρια Αχαΐας, στο κλειστό της Κ. Αχαΐας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος