FOLLOW US: facebook twitter

Γ. Αργυρόπουλος προς Γ. Λιατσή για την μεταστέγαση του Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου Πύργου

Ημερομηνία: 06-10-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

arguropoulos-giannis

Ανοιχτή επιστολή προς τον δήμαρχο Πύργου με θέμα «Μεταστέγαση Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου Πύργου», απέστειλε χθες ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της παράταξης «Όραμα Δημιουργίας» Γιάννης Αργυρόπουλος, αναφέροντας τα εξής:

«Κύριε Δήμαρχε,

Από τις 15 Οκτωβρίου 2016 ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης κ. Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος σας έχει αποστείλει το υπ’ αρ. πρωτ.: Φ.3.2/9959 έγγραφο του, με το οποίο σας καλεί να συνδράμετε άμεσα για την προσωρινή μεταστέγαση του Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου Πύργου στο σχολικό κτήριο της τοπικής κοινότητας Σωστίου του δήμου Ήλιδας. Ωστόσο 20 μέρες μετά δεν έχει υπάρξει καμιά ενέργεια από την πλευρά σας με αποτέλεσμα οι μαθητές του Ειδικού Γυμνασίου να στοιβάζονται και να μορφώνονται υπό άθλιες συνθήκες στις λυόμενες αίθουσες δίπλα από το Ειδικό σχολείο στα Βυτινέικα. Και όχι μόνο αυτό, αλλά λόγω της έλλειψης χώρου να μην λειτουργούν οι  λυκειακές τάξεις παρ’  ότι έχουν εγκριθεί από το υπουργείο Παιδείας.

Κύριε Δήμαρχε σας καλούμε:

  1. να προχωρήσετε το συντομότερο δυνατόν στις ενέργειες που απαιτούνται για την προσωρινή μεταστέγαση του Ειδικού Γυμνασίου. Αν χρειάζεται η σύμφωνη γνώμη του Δημοτικού Συμβουλίου, αυτό να γίνει σε κατεπείγουσα συνεδρίαση του.
  2. Να ξεκινήσουν από  τώρα συντονισμένες ενέργειες για τη μόνιμη στέγαση του Ειδικού Γυμνασίου στα όρια του δήμου Πύργου. Όπως τονίσαμε και στο Δημοτικό Συμβούλιο υπάρχει οικόπεδο 5 στρεμμάτων στα Βυτινέικα, από την πρώην Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ηλείας, που έχει αγοραστεί γι αυτό τον σκοπό.

Γιατί τα παιδιά με ειδικές ανάγκες αξίζουν της προσοχής και του ενδιαφέροντός  μας

Με εκτίμηση

Γιάννης Αργυρόπουλος

Δημοτικός Σύμβουλος

Επικεφαλής παράταξης «ΟΡΑΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ»


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος