FOLLOW US: facebook twitter

Γονείς βιαστές της Λέρου: Τι αναφέρουν οι ιατροδικαστές για την υπόθεση

Ημερομηνία: 06-06-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Αίσθηση προκαλούν τα όσα αναφέρει η έκθεση του ιατροδικαστή αναφορικά με την πολύκροτη υπόθεση του βιασμού των παιδιών από τους γονείς τους στην Λέρο, καθώς αναφέρει ότι τα παιδιά δεν έχουν υποστεί κακοποίηση.

Η έκθεση έφτασε στα χέρια του ανακριτή και αναφέρει ότι το 14χρονο κορίτσι της οικογένειας δεν φαίνεται να έχει υποστεί σωματική ή σεξουαλική κακοποίηση πρόσφατα ή παλαιότερα και αναφέρει: «Δεν έχει υποστεί συνουσία σε οποιοδήποτε χρόνο. Ο παρθενικός υμένας είναι ακέραιος». Το ίδιο αναφέρει η έκθεση και για τα δυο αγόρια της οικογένειας τον 10χρονο και τον 24χρονο με νοητική υστέρηση.

Τα όσα αναφέρει η έκθεση έρχονται σε αντίθεση με τα όσα είπαν στις απολογίες τους οι δυο γονείς αλλά και τα όσα κατέθεσαν τα παιδιά παρουσία παιδοψυχολόγου. Με βάση εξάλλου αυτές τις καταθέσεις οι γονείς κρίθηκαν προφυλακιστέοι. Επιπλέον καταγγελίες σε βάρος των γονέων για την κακοποίηση των παιδιών υπήρχαν από τον Μάιο του 2017.

Πάντως ο Πρόεδρος της Ιατροδικαστικής Εταιρίας, Γρηγόρης Λέων δήλωσε στο «Star» ότι όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά. Όπως εξήγησε, ήταν αναμενόμενο παλαιότερες κακώσεις να μην είναι εμφανείς γιατί στα παιδιά επουλώνονται πολύ γρήγορα. Ανέφερε πως ακόμα και για τον παρθενικό υμένα, υπάρχουν παραλλαγές στην ελαστικότητα του και «κάποιοι μπορεί να παραμείνουν ακέραιοι μετά από μια σεξουαλική πράξη».

Πηγή: tvxs.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος