FOLLOW US: facebook twitter

‘Γλυκά’ μυστικά από τον Διονύση Αλέρτα!

Ημερομηνία: 26-04-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

 

Live επίδειξη της νέας κουζινομηχανής optimum της BOSCH στο κατάστημα ΠΑΡΡΑΣ στον Πύργο προχθές το απόγευμα από τον διάσημο pastry chef

Ένα πολύ ωραίο απόγευμα, με «γλυκά» μυστικά ζαχαροπλαστικής και live επίδειξη της νέας κουζινομηχανης optimum της BOSCH από τον γνωστό ζαχαροπλάστη – pastry chef Διονύση Αλέρτα, όπου παράλληλα γεύτηκαν γλυκίσματα  προσωπικές του δημιουργίες,  είχαν την ευκαιρία να περάσουν όλοι όσοι παρευρέθηκαν  την Δευτέρα το απόγευμα στην εκδήλωση που διοργάνωσε το κατάστημα ηλεκτρικών συσκευών Παρράς στον υπερύγρχονο χώρο του στον Πύργο!

Η πρόσκληση από τους ιδιοκτήτες Κώστα και Γιάννα Παρρά, ήταν ανοιχτή για όλον τον κόσμο. Η προσέλευση ανθρώπων όλων των ηλικιών, μικρών, μεγάλων, γυναικών και ανδρών, γιατί τελευταία και οι άνδρες ασχολούνται πλέον με την κουζίνα, καθώς και επαγγελματιών του χώρου της ζαχαροπλαστικής, ξεπέρασε κάθε προσδοκία, όπως χαρακτηριστικά τόνισε μιλώντας στην Πρωινή και εκ μέρους των ιδιοκτητών η κ. Γιάννα Παρρά.

Όπως μας είπε, η εμπειρία ήταν ξεχωριστή για όλους, ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον Διονύση Αλέρτα για την παρουσία του και τις γλυκές δημιουργίες του, ο οποίος μάλιστα αποκάλυψε και πολλά μυστικά ζαχαροπλαστικής που λίγοι γνωρίζουν.

Η κ. Γ. Παρρά αναφερόμενη στην νέα κουζινομηχανή optimum της BOSCH που μπορεί όποιος ενδιαφέρεται να προμηθευτεί από τα καταστήματα Παρράς, ανέφερε ότι έχει πολύ ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που φέρνουν τον αυτοματισμό στην κουζίνα μας, είναι η μόνη με ενσωματωμένη ζυγαριά και τεχνολογία Sensor Control Plus για να έχουμε την τέλεια ζύμη με το πάτημα ενός κουμπιού και γενικά μας λύνει τα χέρια στην κουζίνα.

«Την συγκεκριμένη κουζινομηχανή χρησιμοποιεί και ο Διονύσης Αλέρτας για τα υπέροχα γλυκά που ετοιμάζει, μας παρουσίασε τον τρόπο χρήσης της και ετοίμασε φανταστικά γλυκά και αλμυρές ζύμες για τον κόσμο, όπως cookies, κέιικ, φοκάτσια κλπ και τα γευτήκαμε όλοι παρέα. Κατά την διάρκεια της παρουσίασης, στο κατάστημα έγιναν και διάφορα happenings, υπήρχε μια τεράστια οθόνη τηλεόρασης που ενθουσίασε τον κόσμο και κληρώθηκαν και πολλά δώρα για το κοινό.  Η προσέλευση ήταν πέρα από κάθε προσδοκία, περάσαμε ένα υπέροχο απόγευμα και μαζί με εμάς ευχαριστήθηκε πολύ και ο Διονύσης Αλέρτας που μας υποσχέθηκε ότι σύντομα θα είναι ξανά κοντά μας για μια ακόμα live  επίδειξη ζαχαροπλαστικής».

Ο Διονύσης Αλέρτας να σημειώσουμε ότι είναι από τους πλέον ταλαντούχους ζαχαροπλάστες της Αθήνας, ετοιμάζει ονειρεμένα γλυκά σερβιρισμένα σε κομψές μοντέρνες επιφάνειες, αποδομημένες δημιουργίες- που σπάνια βλέπουμε στη ζαχαροπλαστική- από «χώμα» καραμέλλας, ρυάκια με σάλτσες φρούτων, αρχιτεκτονήματα από τραγανές ζύμες, κρέμες σαν πίνακες ζωγραφικής, ότι λαχταρά η φαντασία τα χέρια του το κάνουν πράξη…

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος