FOLLOW US: facebook twitter

Γιώργος Κούτσης: «Μπορούσαμε το τρίποντο»

Ημερομηνία: 03-10-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Πανηλειακός επέστρεψε με το βαθμό από τη Σπάρτη με αντίπαλο τον Αστέρα Βλαχιώτη, αλλά ο τεχνικός Γιώργος Κούτσης δήλωσε κατά τη συνέντευξη Τύπου πως η ομάδα του μπορούσε να πάρει ακόμα και τη νίκη:  «Είχαμε απέναντι μας έναν πολύ καλό αντίπαλο με έμπειρους παίκτες. Θεωρώ πως δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι και ο αντίπαλος είχε δύο καλές ευκαιρίες όπου θα μπορούσε να έχει προηγηθεί στο σκορ.

Παρόλα αυτά καταφέραμε να  ισορροπήσουμε μετά το πρώτο εικοσάλεπτο και να ελέγξουμε κατά κάποιο τρόπο το ρυθμό του παιχνιδιού. Στο δεύτερο ημίχρονο καταφέραμε να προηγηθούμε  και αν ήμασταν πιο προσεχτικοί θα μπορούσαμε στο τέλος να κλέψουμε και τους τρεις βαθμούς της νίκης. Θέλω να ευχηθώ στον Αστέρα και στον κ. Τσίρκοβιτς καλή επιτυχία στους στόχους τους και μια χρονιά γεμάτη υγεία».

 

Μ. Τσίρκοβιτς: «Δεν είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα»

Από την πλευρά του ο τεχνικός του Αστέρα Βλαχιώτη, Μίκι Τσίρκοβιτς, ανέφερε:

«Να δώσω συγχαρητήρια στον Πανηλειακό για το παιχνίδι και χαίρομαι να κάθομαι δίπλα στον Γιώργο Κούτση, που είναι ανερχόμενος και ικανός τεχνικός και ήταν προσωπικότητα και στη μεγάλη ποδοσφαιρική καριέρα του, καθώς και σαν τεχνικός.

Προσωπικά, δεν είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα του αγώνα. Παίζαμε απέναντι σε μια ομάδα με τεράστια ιστορία και ήταν μια πολύ σημαντική μέρα για μας στην πρώτη συμμετοχή της ομάδας μας στην κατηγορία.

Είμαστε τυπικά γηπεδούχοι αφού το γήπεδο δεν είναι το δικό μας και κάναμε μεγάλη προσπάθεια στο ματς χωρίς πάντως να φτάσουμε στη νίκη. Είναι δίκαιο το αποτέλεσμα. Εμείς κυνηγήσαμε τη νίκη και την θέλαμε, όμως δεν προηγηθήκαμε κι έπειτα μείναμε και πίσω στο σκορ. Καταφέραμε να ισοφαρίσουμε ενώ μπορούσαμε και να χάσουμε. Είμαι περήφανος για την ομάδα μας και για τη μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε ήδη από την έναρξη της προετοιμασίας.

Ένα “συγγνώμη” στους φιλάθλους μας που δεν πήραμε τη νίκη, γιατί για μένα δεν είναι επιτυχία αλλά αποτυχία όταν δεν κερδίζεις αν είσαι γηπεδούχος, όμως όπως είπα κρατάμε αυτή τη μεγάλη μέρα για μας και πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος