FOLLOW US: facebook twitter

Γιώργος Κούτσης: «Θέλαμε να κρατήσουμε το μηδέν»

Ημερομηνία: 23-01-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Πανηλειακός δεν κατάφερε να κερδίσει στην Καλαμάτα, αλλά δεν έχασε κιόλας, όντας μια σκληροτράχηλη ομάδα που δύσκολα ηττάται (έχει 6 νίκες και 5 ισοπαλίες σε 13 παιχνίδια). Ο τεχνικός Γιώργος Κούτσης ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου πως και οι δύο ομάδες ήθελαν να κρατήσουν το μηδέν στην άμυνα και το κατάφεραν. Ο 44χρονος προπονητής δήλωσε μεταξύ άλλων: «Από παλιά μεταξύ των δύο ομάδων υπάρχει μια εχθρικότητα.

Ο Πανηλειακός δεν έχει κανέναν εχθρό, έχει αντιπάλους μόνο για 90 λεπτά. Ευχαριστούμε πολύ την Καλαμάτα για τη φιλοξενία. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στη διαιτησία, η οποία ήταν εξαιρετική. Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, εκτιμώ ότι και οι δύο ομάδες ήθελαν να κρατήσουν το μηδέν. Εμείς πήγαμε αρκετά καλά στο παιχνίδι. Θα μπορούσαν και οι δύο ομάδες στις 2-3 ευκαιρίες που δημιούργησαν να πετύχουν κάποιο τέρμα.  Δεν το κατάφεραν, παρόλα αυτά εμείς τις περισσότερες φορές πηγαίναμε λίγο πιο ορθολογικά να πετύχουμε κάποιο γκολ…».

Έλβιο Μάννα: «Δεν είχαμε λύσεις»

Ο προπονητής της Καλαμάτας ανέφερε: «Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια. Είχαμε πολλά προβλήματα τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Όπως ξέρετε, για διάφορους λόγους, έφυγαν πέντε παιδιά που ήταν βασικότατοι. Είχαμε και την απώλεια του Πέτρου Καμινιώτη την περασμένη Κυριακή που είναι ένας παίκτης έμπειρος. Για να συμπληρώσουμε 18άδα, βάλαμε και τρία πιτσιρίκια από τις ακαδημίες… Δεν είχαμε πολλές λύσεις και πρέπει να ενισχυθούμε.  Έχουμε ακόμα δέκα παιχνίδια και κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.  Οι εποχές έχουν αλλάξει πλέον. Πρέπει να δώσουμε ευκαιρίες στα ντόπια παιδιά».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος