FOLLOW US: facebook twitter

Γιώργος Κούτσης: «Η νίκη μας δίνει ψυχολογική ανάταση»

Ημερομηνία: 21-11-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Πανηλειακός πέτυχε σπουδαία νίκη στο ηλειακό ντέρμπι με τον Αστέρα και ο τεχνικός της ομάδας, Γιώργος Κούτσης, στη συνέντευξη Τύπου στάθηκε στη σημασία που έχει η νίκη αυτή στον ψυχολογικό τομέα: «Παίζαμε με μια εξαιρετική ομάδα, με ποιοτικούς παίκτες, μια ομάδα η οποία έχει και έναν εξαιρετικό προπονητή, μια καλοδουλεμένη ομάδα, την οποία θεωρώ ακόμα και τώρα φαβορί για την πρώτη θέση.

Θέλω να συγχαρώ τα παιδιά για το πάθος και την αγωνιστικότητα τους. Ήρθε μια νίκη στο τελευταίο λεπτό, δεν θα πω αν είναι δίκαιο ή άδικο το αποτέλεσμα. Δεν στέκομαι στο αποτέλεσμα, καθώς μπορεί να είναι και τυχαίο ένα αποτέλεσμα. Όπως για παράδειγμα, και θέλω να το πω, ότι το προηγούμενο δικό μας αποτέλεσμα στα Βραχνέικα ήταν για μας άδικο. Είχαμε ένα ντέρμπι που καταφέραμε να κερδίσουμε και θα μας χαρίσει μια ψυχολογική ανάταση, που είχαμε ανάγκη μετά από δυο ήττες», ανέφερε αρχικά ο 43χρονος προπονητής.

Ο Γιώργος Κούτσης αφιέρωσε τη νίκη στον κόσμο της ομάδας: «Αφιερώνουμε τη νίκη αυτή στον κόσμο ο οποίος ήρθε, μας υποστήριξε, ήταν εκεί, ήταν δίπλα μας. Και το δώρο αυτό που κάναμε στον κόσμο, ελπίζω να το ευχαριστήθηκε και να συνεχίσει να στηρίζει, να έρχεται στο γήπεδο και να αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια. Εμείς αυτό που μπορούμε να εγγυηθούμε είναι ότι θα συνεχίσουμε καθημερινά να προσπαθούμε».

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο»

Η διοίκηση του Πανηλειακού, λίγη ώρα μετά τη λήξη του ντέρμπι, εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω της οποίας ευχαρίστησε τον κόσμο για τη στήριξή του στο ντέρμπι: «Έτσι θέλουμε τον Πανηλειακό, έτσι θέλουμε τους παίκτες μας, έτσι θέλουμε τον κόσμο μας!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μας στον φίλαθλο κόσμο που στηρίζει την ομάδα και ένα μεγάλο μπράβο σε αυτά τα παιδιά και τον προπονητή μας που άκουσαν πολλά τον τελευταίο καιρό. Το ταξίδι είναι μεγάλο αλλά είναι όμορφο! Συνεχίζουμε έτσι! Παράλληλα, ευχόμαστε στον Γιάννη Κολόκα και στη σύζυγο του να τους ζήσει η όμορφη κορούλα τους που γεννήθηκε την Παρασκευή».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος