FOLLOW US: facebook twitter

Γιόρτασε ο Ι. Ν. Αγίου Νικολάου στο Κατάκολο

Ημερομηνία: 07-12-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Έκτακτο, Κοινωνία, Νέα

ag-nikolaos-katakolo3

Λιτές θρησκευτικές εκδηλώσεις χθες στο επίνειο του Πύργου

Παρουσία αρχών και φορέων του τόπου τιμήθηκε χθες η μνήμη του πολιούχου Κατακόλου, Αγίου Νικολάου, προστάτη των ναυτικών. Στον φερώνυμο ιερό ναό συγκεντρώθηκε πλήθος πιστών, ενώ στην Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, μετ΄ αρτοκλασίας,  προέστη ο Επίσκοπος Ωλένης κ.κ. Αθανάσιος.

ag-nikolaos-katakolo5
Παρόντες ήταν ακόμα μεταξύ άλλων, ο αντιπεριφερειάρχης Ηλείας Γιώργος Γεωργιόπουλος, οι αντιπεριφερειάρχες Παναγιώτης Μπράμος και Κώστας Μητρόπουλος, ο περιφερειακός σύμβουλος Λάμπης Αριστειδόπουλος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Μεσαλάς , η αντιδήμαρχος Ήλιδας Ρούλα Γκουβίτσα, ο πρόεδρος της Τ.Κ. Λεχαινών Γιώργοας Γαλάτης, ο ειδικός σύμβουλος του Δημάρχου Πύργου ως εκπρόσωπός του Ζώης Υφαντής, ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πύργου και ο αντιπρόεδρος  Λεωνίδας Βαρουξής και Σάκης Αντωνόπουλος, ο πρόεδρος και οι αντιπρόεδρος του ΕΒΕ Ηλείας Κώστας Νικολούτσος, Κώστας Λεβέντης και Νίκος Παναγιωτακόπουλος, εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας, του Στρατού και της Πολεμικής Αεροπορίας όπως ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηλείας Κώστας Στεφανόπουλος, ο διοικητής του ΚΕΑΤ Σμήναρχος Ιπτάμενος Δημήτρης Παναγιωτόπουλος, ο διοικητής της ΣΕΤΤΗΛ Αντισυνταγματάρχης Κωνσταντίνος Σμυρνής, ο Λιμενάρχης Κατακόλου κ. Κουκουνάρης, όπως και οι εκπρόσωποι της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Ναυτικού κ.α.

ag-nikolaos-katakolo1

Η Φιλαρμονική Πύργου «Απόλλων» συνόδευσε τη λιτάνευση της εικόνας στους δρόμους του Κατακόλου, ενώ μετά το πέρας της, το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πύργου δεξιώθηκε τους επισήμους στο εστιατόριο «Μαρίνα».

ag-nikolaos-katakolo2ag-nikolaos-katakolo4


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος