FOLLOW US: facebook twitter

Γιορτή της Ιππικής Δεξιοτεχνίας στην Ανδραβίδα: Εντυπωσίασε η 4η Σπαρτακιάδα

Ημερομηνία: 18-06-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Νέα, Πολιτισμός

Γιορτή της ιππικής δεξιοτεχνίας ήταν η 4η Σπαρτακιάδα, που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Ιππικό Κέντρο Ανδραβίδας το περασμένο Σάββατο. Η βραδιά που ξεκίνησε λίγο μετά τις εννέα, προσέφερε πλούσιο θέαμα, από άλογα και αναβάτες. Το σόου παρουσίασε και φέτος, ο κορυφαίος παρουσιαστής ιππικών εκδηλώσεων στην Ελλάδα, Θανάσης Βίτος, ένας άνθρωπος με εμπειρία στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Οι συμμετοχές στην 4η Σπαρτακιάδα ήταν αρκετές από την Εύβοια, το Μεσολόγγι, το Ξυλόκαστρο, το Αίγιο, τη Ναύπακτο, αλλά και από την Ηλεία, την Ανδραβίδα, τον Πύργο, την Αμαλιάδα και άλλες περιοχές.

Οι αναβάτες παρουσίασαν στο κοινό τις ιδιαίτερες ικανότητες τους, σε συνδυασμό με αυτές των αλόγων τους, που εκτέλεσαν εξαιρετικά το σόου που είχαν ετοιμάσει. Εντυπωσίασαν και οι αμαζόνες που συμμετείχαν στην Σπαρτακιάδα.

Ακόμα συμμετείχε το τμήμα Λάτιν και Ευρωπαϊκών χορών του Συλλόγου Φίλων Πολιτισμού Ανδραβίδας «Η Εστία», όπου παρουσίασε μια χορογραφία με Βιεννέζικο βάλς, που ετοίμασαν οι δάσκαλοι χορού Γιώργος Δέρβος και Ελένη Πετροπούλου, σε ένα συνδυασμό

Μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν ο δήμαρχος Ανδραβίδας – Κυλλήνης Ναμπίλ Μοράντ, ο αναπληρωτής του Διονύσης Μάλλιαρης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Χάρδας, οι αντιδήμαρχοι Ανδρέας Μίγκος και Λάμπης Δημόπουλος, η πρόεδρος του ΝΠΔΔ Ανδραβίδας – Κυλλήνης Άννα Γεωργιοπούλου – Κοντόγιωργα, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης του ΔΣ Ανδραβίδας – Κυλλήνης Ανδρέας Κορομηλάς, ο διοικητής του Γ.Ν. Αμαλιάδας και δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Λέντζας, ο αντιδήμαρχος Ήλιδας Νώντας Παναγιωτόπουλος, δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων κ.α.

Οι διοργανωτές ευχαρίστησαν το κοινό αλλά και τους συμμετέχοντες για την παρουσία τους στην εκδήλωση.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος