FOLLOW US: facebook twitter

Γιγάντια επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. για ναρκωτικά σε Ηλεία, Εύβοια, Αττική

Ημερομηνία: 30-09-2016 | Συντάκτης:

xasis-dasos2

Πάνω από 300 κιλά χασίς και 300 δενδρύλλια στον Κάμπο

Ευρείας κλίμακας αστυνομική επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής σε συνεργασία με τις Αστυνομικές Διευθύνσεις Εύβοιας και Ηλείας, βρισκόταν σε εξέλιξη έως αργά το βράδυ της Πέμπτης.

Στην επιχείρηση υπήρξε συνδρομή της ΕΚΑΜ και των εναέριων μέσων της ΕΛΑΣ σε Αττική, Εύβοια και Ηλεία για την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης τα μέλη της οποίας δραστηριοποιούνται στην καλλιέργεια και διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων κάνναβης. Μέχρι χθες το βράδυ είχαν εντοπιστεί τρεις φυτείες δενδρυλλίων κάνναβης και σημαντική ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και είχαν συλληφθεί 12 άτομα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Πρωινής στην περιοχή του Κάμπου υπήρξε η επιχείρηση επί Ηλειακού εδάφους κοντά στα Λεχαινά, όπου εντοπίστηκε φυτεία με πάνω από 300 δέντρα μεγάλου ύψους καθώς επίσης και πάνω από 300 κιλά ακατέργαστης αποξηραμένης κάνναβης. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές έχει συλληφθεί τουλάχιστον ένα άτομο, το οποίο συνεργαζόταν με τα υπόλοιπα μέλη της σπείρας στην Εύβοια και την Αθήνα.

Επίσημες ανακοινώσεις αναμένεται να υπάρξουν με την ολοκλήρωση των ερευνών από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος