FOLLOW US: facebook twitter

Για πρώτη φορά θα λειτουργήσει η 3η κατεύθυνση της Επικοινωνίας Πολιτιστικών Μονάδων

Ημερομηνία: 02-11-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Εκπαίδευση, Νέα

Σε πορεία ανάπτυξης το τμήμα ΔΟΕΠ ΤΜ του ΤΕΙ Πύργου

Σε πορεία πλήρους ανάπτυξης μπαίνει φέτος το τμήμα Διοίκησης Οικονομίας Επικοινωνίας Πολιτιστικών & Τουριστικών Μονάδων (ΔΟΕΠ & ΤΜ) του ΤΕΙ Πύργου, καθώς φέτος θα λειτουργήσει για πρώτη φορά και η τρίτη κατεύθυνση, της Επικοινωνίας Πολιτιστικών Μονάδων.

Κατά τη διαδικασία των ανανεώσεων εγγραφών δήλωσαν την κατεύθυνση 16 φοιτητές που μπαίνουν στο Γ’ Έτος, ανάβοντας «πράσινο» στη διοίκηση του τμήματος να σχηματίσει τμήμα και να «τρέξει» τις προσλήψεις του απαραίτητου εκπαιδευτικού προσωπικού, ώστε να αρχίσουν τα μαθήματα.

Η συγκεκριμένη κατεύθυνση τα προηγούμενα χρόνια συγκέντρωνε μονοψήφιο αριθμών δηλώσεων και ουσιαστικά είχε «κοπεί», ακυρώνοντας εν μέρει τον χαρακτήρα των σπουδών του τμήματος, μετά και την ουσιαστική κατάργηση του τμήματος Πληροφορικής & ΜΜΕ, μέσα από τη μεταβατικότητα του σχεδίου «Αθηνά».

Όπως δήλωσε η πρόεδρος του τμήματος, Αναστασία Ζαφειροπούλου, ήδη  ορισμένα μαθήματα έχουν ενταχθεί  στο προσωρινό ωρολόγιο πρόγραμμα του χειμερινού εξαμήνου, ενώ προχωρούν οι διαδικασίες για την ολοκλήρωση των προσλήψεων καθηγητών για να ξεκινήσουν και τα υπόλοιπα μαθήματα. «Μας χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι φέτος το τμήμα ΔΟΕΠ & ΤΜ θα λειτουργήσει και με τις τρεις κατευθύνσεις του. Κάθε χρόνο κάνουμε ενημερωτικές συναντήσεις με τους φοιτητές, σε συνεργασία με το εκπαιδευτικό προσωπικό, για όλες τις κατευθύνσεις, και φέτος φαίνεται ότι ευοδώθηκαν οι προσπάθειές μας.

Ήδη έχουν ξεκινήσει κάποια μαθήματα της κατεύθυνσης και επιδίωξή μας είναι να προχωρήσουν τάχιστα οι αναθέσεις και για τα υπόλοιπα μαθήματα. Η Επικοινωνία Πολιτιστικών Μονάδων είναι μια σημαντική κατεύθυνση, διότι καλύπτει και τον κλάδο των ΜΜΕ. Είναι κάτι που το επιδιώξαμε από την ίδρυση του τμήματος και είμαστε ικανοποιημένοι που φέτος καταφέραμε και το πετύχαμε, προς όφελος πρώτα από όλα των σπουδαστών μας», είπε η κ. Ζαφειροπούλου, προσθέτοντας ότι η κατεύθυνση περιλαμβάνει αρκετά ενδιαφέροντα και σύγχρονα μαθήματα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος