FOLLOW US: facebook twitter

Γιάννης Μπαντούνας: «Χαρούμενοι που απέδωσαν οι κόποι μας»

Ημερομηνία: 23-10-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Γιάννης Μπαντούνας μίλησε για την επιτυχία της 2ης θέσης στο Π.Π. Ράλλυ

Ο οδηγός της ΑΟΛΑΠ, Γιάννης Μπαντούνας, με τον συνοδηγό του Κώστα Σούκουλη της ΑΛΑ Κορινθίας, μας έκαναν περήφανους κατακτώντας την 2η Θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ και την 1η Θέση στη κατηγορία τους C2, με το γνωστό σε όλους μας Mitsubishi EVO VI.

Ο Μπαντούνας παραχώρησε συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΟΛΑΠ, aolap.gr, για την εμπειρία του αυτή και τα σχέδιά του για το μέλλον.

Αρχικά, θα θέλαμε να συγχαρούμε για την κατάκτηση της 2ης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ και να σε ευχαριστήσουμε για την επιτυχία που έχεις φέρει στην περιοχή μας. Πώς αισθάνεσαι μετά και την ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος;

«Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Σίγουρα είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα της ομάδας μας και χαρούμενοι που οι κόποι όλων μας για μια ακόμη χρονιά απέδωσαν».

 

Πώς σου φάνηκε το Ιστορικό Ράλλυ Ελλάδας και η επιστροφή στην άσφαλτο;

«Το Ιστορικό Ράλλυ Ελλάδας ήταν ένας από τους καλύτερους αγώνες που έχω τρέξει από πλευράς ποιότητας ειδικών και ασφάλειας. Επίσης, εντύπωση μου έκανε η αγάπη του κόσμου και το μεγάλο ενδιαφέρον από όλους τους φορείς της Λάρισας. Νομίζω ότι αν διορθωθούν κάποιες λεπτομέρειες θα είναι αγώνας επιπέδου Πανευρωπαϊκού. Αγωνιστικά, από την πλευρά μας ήταν ο πρώτος μας αγώνας με αυτό το αυτοκίνητο στην άσφαλτο και επιστροφή μετά από 12 χρονιά σε ασφάλτινο αγώνα. Νομίζω ότι ήταν ένα καλό αποτέλεσμα και μια βάση για να δούμε τι μπορούμε να διορθώσουμε και να βελτιωθούμε για να ήμαστε ακόμα πιο ανταγωνιστικοί».

 

Τι σου έχει μείνει από τη χρονιά που πέρασε;

«Από τη χρονιά που πέρασε μας μένει η νίκη στο Ολυμπιακό Ράλλυ με μεγάλο συναγωνισμό από κάλους συναθλητές όπως και το αποτέλεσμα στο Ράλλυ Ακρόπολις».

 

Πού θα σε δούμε τη νέα χρονιά; Ραντεβού στο Ολυμπιακό Ράλλυ;

«Περιμένουμε το πρόγραμμα της νέας χρονιάς για να αποφασίσουμε όλοι μαζί σαν ομάδα ποιους αγώνες μπορούμε να κάνουμε. Σίγουρα προτεραιότητα μας είναι ο αγώνας του τόπου μας και της λέσχης μας ΑΟΛΑΠ, το Ολυμπιακό Ράλλυ».

 

Πώς σου φάνηκε το πρόγραμμα των αγώνων; Με κάποιες αλλαγές θα ήθελες να μπορείς να ακολουθείς το πρωτάθλημα και κάποιο κύπελλο ή να προσμετρούν μαζί για παράδειγμα;

«Το πρόγραμμα των αγώνων των τελευταίων ετών μου φαίνεται κάπως υπερβολικό από πλευράς αριθμού αγώνων. Νομίζω ότι έτσι όπως είναι λιγοστεύουν οι συμμέτοχες και ο συναγωνισμός και το ενδιαφέρον των θεατών. Τώρα ποια θα είναι η λύση δεν ξέρω. Σίγουρα πρέπει να δούμε τις απόψεις και των οργανωτών και των αθλητών και να γίνει κάποια αλλαγή. Εγώ αυτό που θέλω είναι αγώνες με πολλές συμμετοχές και συναγωνισμό».

 

Χώμα ή άσφαλτο προτιμάς;  

Αυτό που προτιμώ είναι το χώμα. Νομίζω ότι είναι πιο απρόβλεπτο και πιο ευχάριστο.

 

Πες μας λίγα λόγια για την ομάδα σου.

Η ομάδα μας είναι μια μικρή ομάδα που την διακρίνει η φιλία πάνω από όλα και η αγάπη της για τους αγώνες. Με αρχηγό – manager το Νίκο Ζάχο (καμια φορά και ως οδηγός), συνοδηγό τον Κώστα Σούκουλη και Ηλία Παναγιωτούνη, Αρχιμηχανικό τον Τσούτσια Πέτρο με την υποστηριξη του Car Center και της i-race του Σταύρου Νομικού και της Praga Karting και του Μελέτη Νέζη και του Λάζαρου Ζευγόλη, Υπεύθυνο επικοινωνίας – φωτογραφίες, Βαγγέλη Ασπρόμουγκο και με την αμέριστη βοήθεια πολλών ακόμα που μας βοηθάνε και μας αγαπάνε και ενδιαφέρονται για εμάς, ολοκληρώνεται αυτή η οικογένεια».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος