FOLLOW US: facebook twitter

Γέμισε παιδικές φωνούλες το Λάτσειο

Ημερομηνία: 17-03-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 1, Κοινωνία, Νέα

mathitew-liatsis

Επίσκεψη από μαθητές της β’ τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Πύργου

Μια εποικοδομητική επίσκεψη, στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο Πύργου, πραγματοποίησαν χθες οι μικροί μαθητές-τριες της β’ τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου. Συνοδευόμενοι από τους δασκάλους τους Ελένη Κουνέλη, Γεωργία Χριστακοπούλου, Μαρία Σταυροπούλου, Διδάμη Κατριμπούζα και Αθανάσιο Δασιό, περιηγήθηκαν στους χώρους του Δημαρχείου, κάθισαν στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου ενώ ξεναγήθηκαν και στην αίθουσα της Λαογραφικής Έκθεσης που φιλοξενείται στον δεύτερο όροφο του Λάτσειου.

mathites-latseio

Με την ευκαιρία της επίσκεψης τους, ενημερώθηκαν από τον αντιδήμαρχο Καθαριότητας Διονύση Μπέλτσο για την ανακύκλωση και τα οφέλη της για την πόλη και το περιβάλλον ενώ κατέθεσαν και σειρά ερωτήσεων για το σημαντικό αυτό θέμα. Ο κ. Μπέλτσος, τους μοίρασε σακούλες ανακύκλωσης και ενημερωτικό υλικό ενώ και οι υπάλληλοι της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου, τους προσέφεραν ενημερωτικά φυλλάδια με συμβουλές και πληροφορίες για την αντιμετώπιση πυρκαγιών, σεισμών κτλ.

mathites-latseio-2

Φυσικά, δε παρέλειψαν να συναντήσουν και το Δήμαρχο Πύργου Γαβρίλη Λιατσή, ο οποίος τους υποδέχτηκε με χαρά στο γραφείο του, συνομίλησαν μαζί του και φωτογραφήθηκαν.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος