FOLLOW US: facebook twitter

Γ΄ Εθνική (3ος Όμιλος)-Βαριά ήττα στην Πάτρα

Ημερομηνία: 28-11-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

panaxaiki-asteras

Ο Αστέρας ηττήθηκε 6-0 από την Παναχαϊκή

Ο Αστέρας δεν κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα στην Πάτρα κόντρα στην πανίσχυρη Παναχαϊκή, μπροστά σε 2000 φιλάθλους, χθες το απόγευμα στο γήπεδο της Αγυιάς. Μάλιστα ηττήθηκε με βαρύ σκορ, 6-0, αλλά πρόκειται για μια ήττα εντός προγράμματος και επικεντρώνεται πλέον στη συνέχεια καθώς ακολουθεί κρίσιμο εντός έδρας παιχνίδι με το Λουτράκι.

Η πρώτη φάση του αγώνα άνηκε στον Αστέρα, στο 10ο λεπτό, με τον Μπουζούρα να σουτάρει αλλά ο Βρονταράς μπλόκαρε εύκολα. Τέσσερα λεπτά αργότερα η Παναχαϊκή άνοιξε το σκορ. Ο Αργυρόπουλος βγήκε στην πλάτη της άμυνας, πάσαρε στο δεύτερο δοκάρι στον αμαρκάριστο Ελευθεριάδη  και αυτός πλάσαρε σωστά για το 1-0. Στο 25΄ οι Πατρινοί κέρδισαν αυστηρό πέναλτι, σε χέρι του Μπουτσικάκη, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Φωτάκης και έγραψε το 2-0.  Στο 31΄ οι αμυντικοί του Αστέρα δεν κατάφεραν να διώξουν, από ασυνεννοησία, ο Ελευθεριάδης προ κενής εστίας σούταρε αλλά ο Μπουτσικάκης έδιωξε  πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή. Πέντε  λεπτά μετά, έγινε το 3-0 και ουσιαστικά τελείωσε το παιχνίδι. Ο Στεργίδης έβγαλε συρτή  μπαλιά από δεξιά, ο Σιαλμάς έκανε την προσποίηση, για να σκοράρει από το δεύτερο δοκάρι ο Ελευθεριάδης. Λίγο πριν τη λήξη του α΄ ημιχρόνου, ο Αστέρας απείλησε με μια κεφαλιά του Μπαρμπαρούση που πέρασε άουτ.

Άλλα τρία γκολ στην επανάληψη

Στο β΄ μέρος και συγκεκριμένα στο 57΄ ο Ελευθεριάδης, μετά από πάσα από δεξιά του Στεργίδη, έκανε την προβολή σε κενή εστία αλλά δεν κατάφερε να πετύχει χατ-τρικ. Στο 61΄ο  Αδαμόπουλος της Παναχαϊκής  και ο Νικολακόπουλος του Αστέρα συγκρούστηκαν, με αποτέλεσμα ο ποδοσφαιριστής της Παναχαϊκής να αντικατασταθεί εσπευσμένα και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Στη συνέχεια και σε διάστημα τριών λεπτών η Παναχαϊκή πέτυχε άλλα δύο τέρματα. Στο 66΄ ο Ελευθεριάδης πάσαρε στον Στεργίδη και αυτός από κοντά έκανε το 4-0. Και στο 69΄ ο Σιαλμάς μετά από πάσα ξανά του Ελευθεριάδη, ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5-0. Στο 72΄ η Παναχαϊκή είχε δοκάρι με τον Αργυρόπουλο. Ο Αστέρας έψαξε το γκολ της τιμής και στο 78′ το σουτ του Μπαρμπαρούση πέρασε δίπλα από την εστία του Βρονταρά. Δύο λεπτά αργότερα η ασταμάτητη Παναχαϊκή έγραψε το 6-0 με τον Σιαλμά, που ήταν και το τελικό σκορ.

Παναχαϊκή (Σ. Οφρυδόπουλος): Βρονταράς, Βλάχος, Αδαμόπουλος(63′ λ.τρ.  Λαμπρόπουλος), Γκίνο (71′ Παπαδόπουλος), Μακρυδημήτρης, Λουμπαρδέας, Στεργίδης, Φωτάκης (70′ Μπιτσάκος), Ελευθεριάδης, Αργυρόπουλος, Σιαλμάς.

Αστέρας  (Μ.Βλάχος): Τσάμης, Μπουτσικάκης, Αντωνόπουλος, Μπαρδούσης (76′ Κασάπης), Νικολακόπουλος, Κλαδάκης, Σταθάτος (70΄ Παρασκευόπουλος), Μπουζούρας, Παπουτσής (59′ Μελετίδης), Γκαντιάγκα, Μπαρμπαρούσης.

Δηλώσεις προπονητών

Σ. Οφρυδόπουλος

«Ήμασταν πολύ αποτελεσματικοί»

 «Σίγουρα μία νίκη σαν τη σημερινή τη χρειάζονταν εδώ και καιρό οι ποδοσφαιριστές μου και χαίρομαι που την πέτυχαν. Μέσα στο μικρό χρονικό διάστημα που είχαμε μετά την Τρίπολη σταθήκαμε στον τρόπο παιχνιδιού της Αμαλιάδας που με την έλευση του Μιχάλη Βλάχου έχει αλλάξει προς το καλύτερο και είναι πιο επικίνδυνη. Ο Αστέρας έπαιζε με δύο σέντερ φορ και εμείς δουλέψαμε πάνω σε αυτό και πώς θα το αντιμετωπίσουμε. Βρήκαμε λύσεις στην επίθεση, ήμασταν πιο αποτελεσματικοί και δίκαια κερδίσαμε. Δεν υπάρχει μαγικό ραβδί και δεν μεταμορφωθήκαμε από την Τετάρτη μέχρι σήμερα. Απλά διορθώσαμε κάποια πράγματα, μας βγήκαν αρκετά από αυτά που έχουμε δουλέψει και ήρθε το θετικό αποτέλεσμα. Πλέον κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι για το Κύπελλο όπου θέλουμε την πρόκριση και να φτάσουμε μέχρι το τέλος του θεσμού. Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο για την σημερινή παρουσία του στο γήπεδο παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες».

Μιχ.  Βλάχος

«Μας αδικεί το σκορ»

«Συγχαρητήρια στην Παναχαϊκή για τη νίκη της. Νομίζω ότι μας αδικεί το τελικό σκορ, ειδικά το 3-0 του πρώτου ημιχρόνου. Νομίζω πως το πέναλτι που δόθηκε εις βάρος μας δεν ήταν. Παίζαμε με μία μεγάλη ομάδα, μας πονάει η βαριά ήττα, αλλά πρέπει να προχωρήσουμε. Δεν έδωσα εντολή στους παίκτες μου να παίζουν τεχνικό οφσάιντ. Το είπα και στο ημίχρονο στα αποδυτήρια, αλλά μάλλον δεν έγινα κατανοητός. Έγινε λάθος σχεδιασμός το καλοκαίρι στο σύλλογο, αλλά ελπίζω να βελτιωθούμε και με κάποιες προσθήκες τον Ιανουάριο να παρουσιάσουμε καλύτερο πρόσωπο. Στόχος μας είναι να έχουμε μια δυνατή ομάδα από τη νέα σεζόν όπου σχεδιάζουμε κάτι καλό».

 

 

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος