FOLLOW US: facebook twitter

Β. Δημητρέλλος: «Ένας κύκλος έκλεισε, ένας νέος ανοίγει…»

Ημερομηνία: 02-07-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Εκπαίδευση, Νέα

Ανοιχτά τα Λύκεια μέχρι 14 Ιουλίου

Με την αποστολή των βαθμών των υποψηφίων από το Υπουργείο Παιδείας προς τα σχολεία όλης της χώρας, έκλεισε ένας μεγάλος κύκλος των φετινών Πανελλήνιων Εξετάσεων, τόνισε ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Ηλείας κ. Βασίλης Δημητρέλλος, επισημαίνοντας πως χιλιάδες μέλη της σχολικής κοινότητας (διοικητικά στελέχη, εκπαιδευτικοί και κυρίως μαθητές) συμμετείχαν και φέτος σε μια επίπονη αλλά πολύ ουσιαστική διαδικασία, η οποία ολοκληρώθηκε με την ανακοίνωση των βαθμολογιών.

«Στην Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας κρατάμε την ικανοποίηση πως όλα εξελίχθηκαν και φέτος ομαλά, με διαφάνεια και δικαιοσύνη. Κι έτσι από σήμερα οι μαθητές που συμμετείχαν στη διαδικασία γνωρίζουν την ανταμοιβή των κόπων τους και το επίπεδο των μορίων που καθένας τους συγκέντρωσε για τη διεκδίκηση των θέσεων στα Πανεπιστήμια της επικράτειας. Θέλω να συγχαρώ τους μαθητές μας για τις επιδόσεις τους και να τους θυμίσω πως η ολοκλήρωση αυτού του κύκλου δεν είναι ούτε τέλος, ούτε αρχή, είναι μια ενδιαφέρουσα φάση της ζωής τους που θα ακολουθηθεί κι από άλλες και άλλες πολλές. Αυτό που τώρα προέχει είναι η προσεκτική συμπλήρωση του μηχανογραφικού του καθενός. Με κριτήριο τις επιθυμίες τους και με σύμβουλο τη βαθμολογία τους, οι υποψήφιοι καλούνται να καταθέσουν τις προτιμήσεις τους, έτσι ώστε να διεκδικήσουν με αξιώσεις τις θέσεις που τους ενδιαφέρουν στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας.

Υπενθυμίζω σε όλους τους υποψηφίους πως τα λύκεια της Ηλείας θα παραμείνουν ανοιχτά και πως οι διευθυντές τους και οι συνάδελφοι εκπαιδευτικοί παραμένουν στη διάθεση τους για όποια πιθανή διευκρίνιση, απορία ή βοήθεια χρειαστεί να τους παρασχεθεί, πριν την οριστική υποβολή του μηχανογραφικού τους, στις 14 Ιουλίου.

Εύχομαι σε όλους καλό καλοκαίρι και καλή ξεκούραση. Ας βρει τον καθένας μας ο Σεπτέμβρης εκεί που ορίζουν η θέληση μας και το καθήκον».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος