FOLLOW US: facebook twitter

Βόλεϊ: Συνεχίζει ακάθεκτος ο Κόροιβος, 3-0 τη Ναύπακτο

Ημερομηνία: 14-01-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Κοροίβου συνεχίζει να κερδίζει με 3-0 σετ τους αντιπάλους της στον Α΄ Όμιλο Πελοποννήσου της Β΄ Εθνικής. Σήμερα το απόγευμα στο κλειστό της Αμαλιάδας, για την 6η αγωνιστική και πρώτη του α΄ γύρου, επιβλήθηκε 3-0 της Ομόνοιας Ναυπάκτου κι έφτασε τους 18 βαθμούς, έχοντας το απόλυτο και μάλιστα χωρίς να έχει χάσει σετ! Κι όλα αυτά παρά τις απουσίες των δύο βασικών κεντρικών Σωτηρόπουλου, Παπαθεοδώρου που είναι τραυματίες, ενώ απών ήταν και ο Τσιλότι.

Ο Ανδρέας Γκρουμούσας ξεκίνησε στη βασική εξάδα τέσσερις μικρούς, τους 16χρονους, Παπαδόπουλο, Σάκκο, Γκρουμούσα και τον 15χρονο Παναγιωτόπουλο, ενώ αγωνίστηκαν κατά τη διάρκεια του αγώνα άλλοι δύο νεαροί, ο 17χρονος Μαυροειδής και ο 15χρονος Μαρίτσας, δείχνοντας πως η ομάδα έχει παρόν και μέλλον.
Το 1ο σετ κρίθηκε στις λεπτομέρειες, με την Ομόνοια Ναυπάκτου να προηγείται 18-20 αλλά οι κυανόλευκοι ισοφάρισαν 22-22 και 23-23 και με ένα μπλοκ κι ένα καλό τελείωμα του Φώτη Παναγιωτάρα, πήραν το σετ με 25-23.

Τα άλλα δύο εξελίχτηκαν εύκολα για τους Αμαλιαδίτες. 25-19 τελείωσε το 2ο και 25-17 το 3ο , με τους παίκτες του Κοροίβου να χειροκροτούνται θερμά από τους 150 περίπου φιλάθλους της ομάδας.
Επόμενος αντίπαλος για την ομάδα του Ανδρέα Γκρουμούσα, το Ξυλόκαστρο, εκτός έδρας, το προσεχές Σάββατο.

Κόροιβος (Α. Γκρουμούσας): Φ. Παναγιωτάρας, Στ. Παναγιωτάρας, Παπαδόπουλος, Παντελίδης, Σάκκος, Παναγιωτόπουλος, Γκρουμούσας (λ). Αγωνίστηκαν και οι Μιχόπουλος, Μπίκος, Μαυροειδής, Μαρίτσας.

Νέα νίκη για τις Κορασίδες

Οι Κορασίδες του Κοροίβου νίκησαν 3-0 σετ τον Πυργέα, σήμερα το μεσημέρι στο κλειστό της Αμαλιάδας κι έκαναν το τρία στα τρία στο πρωτάθλημα, καθώς είχαν προηγηθεί οι νίκες επί του Ολυμπιονίκη και της Α.Ε. Λεχαινών, επίσης με 3-0. Τα κορίτσια του Γιώργου Σωτηρόπουλου δεν αντιμετώπισαν δυσκολίες και πήραν εύκολα και τα τρία σετ με 25-9, 25-16 και 25-10 και προκρίθηκαν ήδη στη Β΄ Φάση.

Κόροιβος (Γ.Σωτηρόπουλος): Παπασταθοπούλου, Ζ. Πέππα, Σ. Πέππα, Τραγουστή, Παπαγεωργίου, Τζίμα, Α. Γκρίλλα, Στασινοπούλου, Βουλαδά, Μ. Ράλλη, Γ. Γκρίλλα, Ι. Ράλλη (λ).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος