FOLLOW US: facebook twitter

Βόλεϊ: Οι αντίπαλοι του Κοροίβου στο Final-4 Πελοποννήσου

Ημερομηνία: 13-03-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Διεξήχθησαν οι επαναληπτικοί αγώνες της Β΄ Φάσης του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής και στο Final-4 Πελοποννήσου προκρίθηκαν ο Σπαρτιατικός, ο Θησέας Πατρών και ο Άρατος Κιάτου.

Οι τρεις αυτές ομάδες θα τεθούν αντίπαλες του Κοροίβου, που προκρίθηκε άνευ αγώνων (αποσύρθηκε από τη Β΄ Φάση ο Αίολος Άστρους) και η ομάδα που θα στεφθεί πρωταθλήτρια Πελοποννήσου, θα πάρει μέρος στο Ειδικό Τουρνουά Ανόδου του Νότου, με τη συμμετοχή επίσης των πρωταθλητών Ανατολικής Αττικής, Δυτικής Αττικής, Κρήτης και Δωδεκανήσων-Κυκλάδων.

Από τις πέντε αυτές πρωταθλήτριες ομάδες των Ενώσεών τους,  την άνοδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία, θα πάρουν οι  τρεις πρώτες του Ειδικού Τουρνουά.

Τα αποτελέσματα των επαναληπτικών

Ξυλόκαστρο-Σπαρτιατικός 2-3

Άρατος Κιάτου-Γ.Σ. Άργους 3-0

Οίαξ Ναυπλίου-Θησέας Πατρών 3-2

Αίολος Άστρους-Κόροιβος  0-3 α.α.

 

30/3 – 1/4 το Final-4

Το Final-4 ορίστηκε από την Ε.Σ.ΠΕ.Π.  να διεξαχθεί 30 Μαρτίου έως 1 Απριλίου. Σύμφωνα με την προκήρυξη θα πραγματοποιηθεί  σε ουδέτερη έδρα και  η Ε.Σ.ΠΕ.Π.  κάλεσε όποιο από τα τέσσερα σωματεία ενδιαφέρεται, να υποβάλλει αίτημα προς συζήτηση για τη διοργάνωση του Final-4, μέχρι την Πέμπτη 15 Μαρτίου. Αυτό άλλωστε αναφέρεται και στην προκήρυξη, στο άρθρο 2, παράγραφος 3: «το Final-4 θα διεξαχθεί σε ουδέτερη έδρα, εκτός και υπάρξει αίτημα προς την Ένωση, για φιλοξενία του Τουρνουά Ανόδου από ομάδα και δεν υπάρξει παράλληλα αντίρρηση από τις υπόλοιπες».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος