FOLLOW US: facebook twitter

Βόλεϊ/Κόροιβος: To πρόγραμμα της τελικής φάσης Πελοποννήσου

Ημερομηνία: 16-03-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

H Ε.Σ.ΠΕ.Π. γνωστοποίησε το πρόγραμμα της Γ΄ Φάσης (τελικής) στον Η΄ Όμιλο, όπου θα αναδειχτεί ο πρωταθλητής Πελοποννήσου, ο οποίος εν συνεχεία θα πάρει μέρος στο Ειδικό Τουρνουά Ανόδου του Νότου.

Οι αγώνες μεταξύ των τεσσάρων φιναλίστ (Κόροιβος, Σπαρτιατικός, Θησέας Πατρών, Άρατος Κιάτου)δεν θα διεξαχθούν τελικά σε μια πόλη, σε στυλ Final-4, αλλά κάθε ομάδα θα δώσει τους τρεις αγώνες της σε διαφορετική πόλη κάθε φορά, ανάλογα με τον αντίπαλο, ώστε να υπάρχει ουδετερότητα στην έδρα.

Τα παιχνίδια θα διεξαχθούν από την Παρασκευή 30 Μαρτίου έως και την Κυριακή 1 Απριλίου και το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Παρασκευή 30/3/2018

Κ.Γ. Μεγαλόπολης: Κόροιβος-Σπαρτιατικός
Κ.Γ. Ακράτας: Άρατος -Θησέας

Σάββατο 31/3/2018

Κ.Γ. Λεχαινών: Κόροιβος-Θησέας
Κ.Γ. Νεμέας: Άρατος -Σπαρτιατικός

Κυριακή 1/4/2018

Κ.Γ. Κουκούλι Πατρών: Άρατος-Κόροιβος
Κ.Γ. Βραχατίου: Θησέας-Σπαρτιατικός

*Οι ώρες των αγώνων δεν έχουν ακόμα οριστεί

**Η ομάδα που θα συγκεντρώσει τους περισσότερους βαθμούς, θα στεφθεί πρωταθλήτρια Πελοποννήσου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας θα μετρήσουν τα μεταξύ τους παιχνίδια (βαθμοί, σετ, πόντοι).

Φιλικό με Απόλλωνα

Ο Κόροιβος στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για την τελική φάση, θα δώσει αύριο, Σάββατο, στις 3μ.μ., φιλικό παιχνίδι στην Πάτρα, με τον Απόλλωνα (ομάδα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας). Ο Κόροιβος έχει να αγωνιστεί από τα μέσα Φεβρουαρίου λόγω της απόσυρσης του Αίολου Άστρους από τη Β΄ Φάση και ο Ανδρέας Γκρουμούσας, μέσω αυτού του φιλικού, θέλει να διατηρήσει σε αγωνιστική εγρήγορση τους παίκτες τους, ενόψει των τριών αγώνων της τελικής φάσης Πελοποννήσου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος