FOLLOW US: facebook twitter

Βόλεϊ/Κόροιβος: Συμφώνησε με Αναστασόπουλο

Ημερομηνία: 25-06-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Ο Σάκης Αναστασόπουλος καρφώνει με τη φανέλα του Ερμογένη Ξάνθης.

Πολύ κοντά σε Σταυρακάκη-Πάει για διαγώνιο που θα ανεβάσει επίπεδο την ομάδα

Η πρώτη μεταγραφή του Κοροίβου είναι ένας Αμαλιαδίτης βολεϊμπολίστας που έχει ξεκινήσει από τις Ακαδημίες του συλλόγου. Ο λόγος για τον 30χρονο κεντρικό Σάκη Αναστασόπουλο, που για πολλά χρόνια αγωνιζόταν στον Ερμογένη Ξάνθης (ομάδα της Β΄ Εθνικής), επιστρέφει φέτος στα πάτρια εδάφη και θα ξαναφορέσει τη φανέλα του Κοροίβου. Ο Αναστασόπουλος , ο οποίος έχει ύψος 1.92μ., θα αποτελέσει μαζί με τον Παναγιώτη Σωτηρόπουλο και το νεαρό Βασίλη Παπαδόπουλο την τριάδα των κεντρικών στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας.

 

Παίρνει και Σταυρακάκη

Στο μέτωπο του ακραίου, ο Κόροιβος είναι κοντά σε συμφωνία με τον Τάσο Σταυρακάκη, που αγωνίζεται ως ακραίος αλλά και ως λίμπερο. Ο Σταυρακάκης είναι 22 ετών από τη Θεσσαλονίκη, έχει ύψος 1.84μ. και την περασμένη σεζόν έπαιξε στην Α1 και το Φοίνικα Σύρου. Ο νεαρός ακραίος, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί και ως λίμπερο,  έχει ξεκινήσει από τις Ακαδημίες του Ηρακλή, με τον οποίο έπαιξε και στην ανδρική ομάδα τη σεζόν 2012-2013. Στη συνέχεια για τρία χρόνια ήταν στην Ελπίδα Αμπελοκήπων (ομάδα της Α2), πριν μετακομίσει πέρυσι στη Σύρο. Επιπλέον, είναι διεθνής με την Εθνική Παίδων, Εφήβων και U21.

Πέρα από τον Σταυρακάκη, η ομάδα του Ανδρέα Γκρουμούσα θα αποκτήσει έναν διαγώνιο που θα κάνει τη διαφορά και θα ανεβάσει το επίπεδο του Κοροίβου ενόψει της Α2. Επαφές με συγκεκριμένους παίκτες υπάρχουν ήδη και τις επόμενες μέρες θα έχουμε εξελίξεις. Στόχος των κυανόλευκων είναι να παρουσιαστούν ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί στην Α2 και να διεκδικήσουν με αξιώσεις το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα.

 

Ανταπόκριση από τον κόσμο

Κατά τα άλλα, πολύ καλά εξελίσσονται οι επαφές με χορηγούς. Υπάρχει ανταπόκριση από τους επαγγελματίες της Αμαλιάδας να βοηθήσουν τον Κόροιβο στην απαιτητική Α2  και η ομάδα να προχωρήσει απρόσκοπτα το πλάνο της. Ταυτόχρονα, συνεχίζεται η διάθεση των καρτών διαρκείας που τιμώνται μόλις 50 ευρώ για όλα τα εντός έδρας παιχνίδια των κυανόλευκων, τα οποία θα είναι επτά στην κανονική περίοδο συν οι αγώνες των πλέι-οφ εφόσον ο Κόροιβος διεκδικήσει την άνοδο στην Α1.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος