FOLLOW US: facebook twitter

Βόλεϊ/Κόροιβος: Δύο μεταγραφές στο πλάνο-Σταυρακάκης και Κάλας στα υπόψη

Ημερομηνία: 11-06-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Σταυρακάκης και Κάλας βρίσκονται στο μεταγραφικό στόχαστρο του Κοροίβου.

 

Ο Κόροιβος έχει θέσει ήδη επί τάπητος το πλάνο για τη νέα σεζόν στην Α2 Εθνική Κατηγορία, σύμφωνα με το οποίο θα διατηρήσει όλους τους γηγενείς παίκτες και θα ενισχυθεί σίγουρα με έναν ακραίο κι έναν διαγώνιο και ενδέχεται και με πασαδόρο, αν ο Σταύρος Παναγιωτάρας εκπληρώσει φέτος τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες στα υπόψη για τη θέση του ακραίου είναι δύο παίκτες. Ο Τάσος Σταυρακάκης, που είναι και ο επικρατέστερος στην προτίμηση της ομάδας και ο Πέτρος Κάλας.

Ο Σταυρακάκης

Ο Σταυρακάκης είναι 22 ετών από τη Θεσσαλονίκη, έχει ύψος 1.84μ. και την περασμένη σεζόν έπαιξε στην Α1 και το Φοίνικα Σύρου. Ο νεαρός ακραίος, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί και ως λίμπερο,  έχει ξεκινήσει από τις Ακαδημίες του Ηρακλή, με τον οποίο έπαιξε και στην ανδρική ομάδα τη σεζόν 2012-2013. Στη συνέχεια για τρία χρόνια ήταν στην Ελπίδα Αμπελοκήπων (ομάδα της Α2), πριν μετακομίσει πέρυσι στη Σύρο. Ο Σταυρακάκης είναι διεθνής με την Εθνική Παίδων, Εφήβων και U21.

Ο Κάλας

Ο Πέτρος Κάλας είναι 24 ετών από την Αθήνα, με ύψος 1.90μ. και την περασμένη  σεζόν έπαιξε στην Α2 και τη Ροδίων Άθλησις. Την περίοδο 2016-2017 έκανε το μεγάλο βήμα στην καριέρα του αγωνιζόμενος στον Παναθηναϊκό. Έχει ξεκινήσει το βόλεϊ από το Περιστέρι και μεταπήδησε στις Ακαδημίες του Ολυμπιακού και υπήρξε μέλος και της ανδρικής ομάδας. Τη σεζόν 2014-2015 έπαιξε στον Πανελλήνιο και την επόμενη σεζόν για πρώτη φορά στη Ροδίων Άθλησις. Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με το Volleyball Agency το  καρφί του φτάνει στα 345 εκατοστά και το μπλοκ του στα 335, όντας ένας πολύ αλτικός βολεϊμπολίστας. Η περίπτωσή του βέβαια, είναι δύσκολη καθώς υπάρχει ενδιαφέρον ακόμα και από το εξωτερικό!

Αποχώρησε η Παλλήνη

Η ομάδα της Παλλήνης δεν δήλωσε συμμετοχή στην Α2 κι έτσι ο 2ος υποόμιλος του Α΄ Ομίλου, στον οποίο συμμετέχει και ο Κόροιβος, είτε θα μείνει με οχτώ ομάδες είτε θα συμπληρωθεί με τη Γ.Ε. Ηρακλείου, η οποία κατέλαβε την 4η θέση στο Ειδικό Τουρνουά Ανόδου. Ο άλλος υποψήφιος για άνοδο είναι ο Α.Σ. Σύρου, που πήρε την 5η θέση στα πλέι-οφ. Θυμίζουμε ότι ο 2ος υποόμιλος του Α΄ Ομίλου, απαρτίζεται από τις εξής ομάδες:  Κόροιβος, ΑΣ Κέρκης (Σάμου), ΓΣ Απόλλων Σμύρνης, ΑΟ Νέοι Βύρωνος, ΑΕ Αρμενίων, ΔΑΣ Δραπετσώνας, ΕΑ Πατρών και Παναχαϊκή Πετ. 2013.

Φωτογραφίες: greekvolley.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος