FOLLOW US: facebook twitter

Βόλεϊ/Κόροιβος: Στην Εθνική Παμπαίδων ο Παναγιωτόπουλος

Ημερομηνία: 20-04-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Οι ομοσπονδιακοί προπονητές βόλεϊ, Νίκος Ζαλμάς και Αριστείδης Γιαμακίδης,  κάλεσαν για προπόνηση στο γκρουπ Πελοποννήσου της Εθνική Παμπαίδων, τον 15χρονο ακραίο του Κοροίβου, Παναγιώτη Παναγιωτόπουλο.

Άλλη μια σπουδαία διάκριση για τον αμαλιαδίτικο σύλλογο που χρόνια τώρα επανδρώνει τις μικρές εθνικές ομάδες, δείγμα της εξαιρετικής δουλειάς που γίνεται στα τμήματα υποδομής. Ο Παναγιωτόπουλος έκανε και πέρυσι προπονήσεις με την Εθνική Παμπαίδων (μαζί με τον συμπαίκτη του στον Κόροιβο, Ξενοφώντα Γκρουμούσα) αλλά δεν συμπεριλήφθηκε τελικά στην 20άδα για το Βαλκανικό της Σερβίας, όντας από τους μικρότερους ηλικιακά βολεϊμπολίστες της Παμπαίδων.

Και φέτος λοιπόν θα παλέψει για μια θέση στην 20άδα και ελπίζει να τα καταφέρει, με την προπόνηση να είναι προγραμματισμένη για σήμερα στο κλειστό γυμναστήριο Βραχατίου «Γ.Τριαντάφυλλος», στις 11.30π.μ..

Αξίζει να σημειωθεί ότι είχε κληθεί αρχικά και ο Ξενοφώντας Γκρουμούσας (16χρονος λίμπερο), αλλά λόγω προγραμματισμένης  εκδρομής του σχολείου του στην Κροατία, δεν θα μπορούσε να δώσει το «παρών» στη σημερινή προπόνηση.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος