FOLLOW US: facebook twitter

Βόλεϊ/Κόροιβος: Περιφερειακός Ομοσπονδιακός Προπονητής ο Ανδρέας Γκρουμούσας

Ημερομηνία: 11-03-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

groumousas-omospondiakos-proponitis-volley

Μεγάλη διάκριση για τον προπονητή βόλεϊ του Κοροίβου, Ανδρέα Γκρουμούσα, ο οποίος επιλέχτηκε από την Ομοσπονδία ως  Περιφερειακός Ομοσπονδιακός Προπονητής στην Ένωση Πελοποννήσου. Ο 48χρονος προπονητής θα αναλάβει τα κλιμάκια Ηλείας και Μεσσηνίας, στους παίδες και παμπαίδες. Την επίβλεψη των ομάδων θα έχει ο Άρης Αγγελόπουλος. Ο Ανδρέας Γκρουμούσας είναι 10 χρόνια στην τεχνική καθοδήγηση τόσο της ανδρικής ομάδας όσο και των τμημάτων υποδομής του Κοροίβου και έχει συνδέσει το όνομά του με την άνοδο της ανδρικής ομάδας από τα τοπικά πρωταθλήματα στην Α2, αλλά και με πολλές επιτυχίες των Ακαδημιών. Μάλιστα, φέτος, η ανδρική ομάδα, με άκρως νεανικό ρόστερ, μάχεται για την επιστροφή στην Α2, ενώ η Παίδων είναι αήττητη σε τέσσερα παιχνίδια (χωρίς να έχει χάσει σετ) και οδεύει ολοταχώς για το Final-4 Πελοποννήσου.

Αναβλήθηκε ο αγώνας με τον Ερμή

Ο αγώνας της ανδρικής ομάδας του Κοροίβου, με τον Ερμή στην Πάτρα, για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής, αναβλήθηκε. Το παιχνίδι ήταν προγραμματισμένο για σήμερα Σάββατο, αλλά λόγω του ότι ο Θησέας Πατρών, που ερίζει και αυτός για τα πλέι-οφ, έχει δώσει λιγότερα παιχνίδια, θα πρέπει να διεξαχθούν πρώτα αυτά και εν συνεχεία να γίνει η τελευταία αγωνιστική.

Πλούσιο Σαββατοκύριακο για τις ακαδημίες

Τα αγωνιστικά τμήματα των ακαδημιών του Κοροίβου έχουν πλούσιο Σαββατοκύριακο. Συγκεκριμένα, σήμερα Σάββατο στις 11:30 το πρωί οι Παίδες υποδέχονται τον Απόλλωνα Πατρών, στις 13:30 οι Παγκορασίδες υποδέχονται τον Ζακυνθινό ενώ στις 15:00 οι Κορασίδες πάλι την ομάδα της Ζακύνθου.

Αύριο Κυριακή  στις 11:30 το πρωί οι Κορασίδες του Κοροίβου υποδέχονται τον Πυργέα και τη Δευτέρα στις 8 το βράδυ τον Α.Ο. Αρχαίας Ολυμπίας.

Μοναδικός εκτός έδρας αγώνας για τον αμαλιαδίτικο σύλλογο, αυτός των Παίδων που αντιμετωπίζει την Κυριακή στις 6:30μ.μ. την ομάδα του Θησέα στην Πάτρα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος