FOLLOW US: facebook twitter

Βόλεϊ/Κόροιβος: «Πάμε σαν άλλοτε»

Ημερομηνία: 21-11-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Κάλεσμα της διοίκησης στον κόσμο ενόψει του αγώνα με το Ξυλόκαστρο

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ ξεκίνησε με το δεξί τις επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής, κερδίζοντας 3-0 στη Ναύπακτο την τοπική Ομόνοια και το προσεχές Σάββατο, στις 5μ.μ., δίνει τον πρώτο αγώνα της μπροστά στους φιλάθλους της Αμαλιάδας.

Περιμένει τον Α.Ο. Ξυλοκάστρου για τη 2η αγωνιστική και θα επιδιώξει τη δεύτερη «καθαρή» νίκη στο πρωτάθλημα, ευελπιστώντας σε στήριξη από τους φίλους της ομάδας, προκειμένου να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Η εφορία βόλεϊ του Κοροίβου καλεί τον κόσμο να βρεθεί μαζικά το Σάββατο στο κλειστό και να στηρίξει τους παίκτες στην προσπάθειά τους για επιστροφή στην Α2 Εθνική Κατηγορία:

«Το Σάββατο στις 5μ.μ., στο κλειστό της Αμαλιάδας, η ομάδα μας δίνει το δεύτερο αγώνα της για το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής, με αντίπαλο τον Α.Ο. Ξυλοκάστρου. Ο Κόροιβος για άλλη μια χρονιά στηρίζεται στα δικά του παιδιά, με πέντε νεαρούς παίκτες από τα τμήματα υποδομής στο ρόστερ, που έχουν ενεργό ρόλο στην ομάδα.

Μαζί με τους έμπειρους βολεϊμπολίστες μας, ευελπιστούμε σε μια πορεία αντάξια της ιστορίας του τμήματος. Μια πορεία που θα φέρει την ομάδα μας εκεί που ανήκει, στις μεγάλες εθνικές κατηγορίες.

Καλούμε τον φίλαθλο κόσμο της Αμαλιάδας να στηρίξει την προσπάθειά μας. Να γεμίσει το κλειστό της πόλης μας και να δώσει ώθηση στους παίκτες. Όλοι μαζί να πάμε βήμα-βήμα και να φτάσουμε επιτυχώς στον τελικό προορισμό μας.

Πάμε σαν άλλοτε. Μια ομάδα, ένα όνειρο».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος