FOLLOW US: facebook twitter

Βόλεϊ/Κόροιβος: Έτοιμοι για την πρεμιέρα δηλώνουν Παπαθεοδώρου, Σωτηρόπουλος

Ημερομηνία: 15-11-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο 28χρονος Δημήτρης Παπαθεοδώρου και ο 33χρονος Παναγιώτης Σωτηρόπουλος αποτελούν το δίδυμο των κεντρικών στην ομάδα του Κοροίβου. Δύο παίκτες από τους πλέον έμπειρους στο σύλλογο,  που φορούν και αυτοί τη φανέλα της ομάδας από παιδιά (από 12 ετών ο Παπαθεοδώρου και 16 ο Σωτηρόπουλος) με ένα διάλειμμα λίγων ετών που ήταν στην Πάτρα για σπουδές κι έπαιξαν στην Ολυμπιάδα. Οι δύο «πύργοι»  του Κοροίβου, μίλησαν για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος  που έρχεται, το προσεχές Σάββατο στη Ναύπακτο, αλλά και γενικότερα για τους στόχους των «κυανόλευκων» στο νέο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής.

 

Δ. Παπαθεοδώρου: «Η δουλειά μας θα φανεί στο γήπεδο»

«Η ομάδα δουλεύει και προετοιμάζεται για την πρεμιέρα. Παρά την αλλαγή της έδρας στο πρώτο παιχνίδι, προετοιμαζόμαστε κατάλληλα για να παρουσιαστούμε δυνατοί, να κερδίσουμε τον αγώνα και να δείξουμε την ομάδα που εμφανίζεται και στις προπονήσεις. Μια ομάδα που πιστεύω πως θα δείξει πολλά καλά στοιχεία στο γήπεδο», τόνισε αρχικά ο Δημήτρης Παπαθεοδώρου. Στην ερώτησή μας αν ο Κόροιβος είναι έτοιμος, ο 28χρονος κεντρικός απάντησε: «Η ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο, δουλεύουμε καθημερινά εδώ και δύο μήνες. Το πρόγραμμα της προετοιμασίας ήταν απαιτητικό και θεωρώ πως η δουλειά που κάναμε θα φανεί στο γήπεδο. Έχουμε χαμηλό μέσο όρο ηλικίας, χρειάζεται δουλειά αλλά όλοι έχουμε βοηθήσει και ο κόσμος θα δει πως θα αποδίδουμε  το καλύτερο δυνατό». Όσο για τον  φίλαθλο κόσμο της Αμαλιάδας και το αν θεωρεί πως θα στηρίξει την ομάδα στην προσπάθειά της για την επιστροφή στην Α2, ο κεντρικός του Κοροίβου, είπε: «Περιμένουμε την απόλυτη στήριξη του κόσμου, όσο περισσότερο κόσμο γίνεται στο γήπεδο, να εμψυχώσει την ομάδα όπως κάνει πολλά χρόνια τώρα. Οι φίλαθλοι της πόλης μας δίνουν πάντα δυναμικό «παρών» στους αγώνες και αποτελεί τον έξτρα παίκτη για τον Κόροιβο».

 

Π. Σωτηρόπουλος: «Εφικτός ο στόχος της ανόδου»

«Είμαστε σε μια πολύ καλή φάση, αφού έχουμε στην ομάδα πολλά νεαρά παιδιά που έχουν ταλέντο. Είμαστε τρεις-τέσσερις έμπειροι, οι οποίοι «τραβάμε» αυτά τα νέα παιδιά, έχουμε ανταγωνιστικότητα στην προπόνηση και αυτό βγαίνει. Το κλίμα είναι  πολύ καλό.  Στην πρεμιέρα θα παίξουμε τελικά εκτός έδρας και θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι καθώς δεν θα έχουμε τη στήριξη των φιλάθλων μας. Πάμε όμως να ξεκινήσουμε με το δεξί το πρωτάθλημα, να πάρουμε τη νίκη και από κει και πέρα να κάνουμε όσο το δυνατόν καλύτερες εμφανίσεις. Στόχος μας είναι η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διάκριση, δηλαδή η άνοδος», ανέφερε αρχικά ο Παναγιώτης Σωτηρόπουλος. Στην ερώτησή μας αν είναι εφικτός ο στόχος της ανόδου, τόνισε: «Μέσα από πολλή δουλειά, μπορούμε να πετύχουμε το στόχο μας. Θέλει δουλειά, δεν είναι εύκολο, τίποτα δεν είναι εύκολο, αλλά αν δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό στις προπονήσεις και στους αγώνες, θα τα καταφέρουμε».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος