FOLLOW US: facebook twitter

Βόλεϊ/Κόροιβος: Έκανε… περίπατο στην Πάτρα

Ημερομηνία: 02-12-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Κοροίβου κέρδισε εύκολα, απόψε, 3-0 σετ τον Ερμή στην Πάτρα και έκανε το τρία στα τρία στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής, χωρίς μάλιστα να έχει χάσει σετ ακόμα.

Η ομάδα του Ανδρέα Γκρουμούσα ήταν ανώτερη από τον Ερμή, παρουσιάστηκε σοβαρή και πειθαρχημένη και πήρε και τα τρία σετ με χαρακτηριστική άνεση. 25-16 το 1ο, 25-12 το 2ο και 25-15 το 3ο.

Πλέον, ακολουθούν τα δύο ντέρμπι, με τον Άρατο Κιάτου εντός (την επόμενη Κυριακή 10 Δεκεμβρίου στις 6μ.μ.) και το Θησέα στην Πάτρα, που θα κρίνουν και την 1η θέση στον Όμιλο, για τον α΄ γύρο.

Κόροιβος (Α. Γκρουμούσας): Μαυροειδής, Στ. Παναγιωτάρας, Μιχόπουλος, Φ. Παναγιωτάρας, Σωτηρόπουλος, Παπαθεοδώρου, Γκρουμούσας (λ). Τσιλότι, Παναγιωτόπουλος, Παντελίδης, Σάκκος, Παπαδόπουλος.

Νίκη με 3-0 στα Λεχαινά οι Κορασίδες

Οι Κορασίδες του Κοροίβου πέτυχαν τη δεύτερη νίκη τους, σήμερα, στο πρωτάθλημα. Επικράτησαν με 3-0 σετ στα Λεχαινά της Α.Ε.Λ., κάνοντας το δύο στα δύο.

Τα κορίτσια του Γιώργου Σωτηρόπουλου πήραν εύκολα το 1ο σετ με 25-16, δυσκολεύτηκαν αλλά επικράτησαν στο 2ο με 25-22 και έκαναν το 0-3 με 8-25. Επόμενος αντίπαλος για τις κυανόλευκες, η Ζάκυνθος εκτός έδρας.

Κόροιβος (Γ.Σωτηρόπουλος): Παπασταθοπούλου, Ζ. Πέππα, Σ. Πέππα, Τραγουστή, Παπαγεωργίου, Τζίμα, Α. Γκρίλλα, Τσιαφάκη, Στασινοπούλου, Βουλαδά, Μ. Ράλλη (λ).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος