FOLLOW US: facebook twitter

Βρανά: Σκηνικό τρόμου για οδηγό αυτοκινήτου

Ημερομηνία: 09-09-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

anemostrovilos-vrana1

Ο ανεμοστρόβιλος πέταξε το όχημα σε κανάλι και ισοπέδωσε κτίριο

Συγκλονιστικές οι δηλώσεις του – Δεν μπορεί να πιστέψει ακόμα ότι βγήκε ζωντανός από μέσα

Εικόνες βγαλμένες από ταινία καταστροφής ήταν αυτές που αντίκρισαν όσοι βρέθηκαν χθες μετά το μεσημέρι στην περιοχή του Βρανά. Εκεί φαίνεται πως ο ανεμοστρόβιλος πέρασε με πολύ μεγάλη ορμή και προκάλεσε πρωτοφανείς καταστροφές. Δύο από τα πιο σοβαρά γεγονότα ήταν πως κατάφερε να ισοπεδώσει ίσως χειρότερα και από σεισμό ένα κτίριο που στεγαζόταν επιχείρηση πώλησης αγροτικών προϊόντων.

anemostrovilos-vrana2

Ένας οδηγός αυτοκινήτου τη στιγμή που περνούσε από το δρόμο του Βρανά βρέθηκε στην πορεία του ανεμοστρόβιλου. Το αυτοκίνητο του παρασύρθηκε, σηκώθηκε στο αέρα και κατέληξε ανάποδα σε ένα αποστραγγιστικό κανάλι δίπλα στο δρόμο. Από καθαρή τύχη βρήκε ζωντανός. «Είδα τον ανεμοστρόβιλο να έρχεται. Ξερίζωνε δέντρα και το αυτοκίνητο το κατάλαβα να σηκώνεται στο μισό μέτρο και μετά το κούνησε δεξιά αριστερά και στο τέλος το τουμπάρισε. Βρέθηκα ακριβώς στο πέρασμα του ανεμοστρόβιλου. Με πέταξε στο κανάλι, αλλά ευτυχώς δεν χτύπησε η καμπίνα. Έσπασα το τζάμι με το πόδι μου και περίμενα να κοπάσει το φαινόμενο. Όταν βγήκα αντίκρισα παντού καταστροφή. Απέναντι είχε γκρεμίσει το μανάβικο. Ήταν τύχη μεγάλη… Μπορεί να σκοντάψεις σε ένα σκαλοπάτι και να σκοτωθείς και να επιβιώσεις από κάτι τέτοιο» εξήγησε ο κ. Νίκας.

anemostrovilos-vrana3

Αλλά και ακριβώς απέναντι ένα κτίριο που στέγαζε μανάβικο ισοπεδώθηκε στην κυριολεξία. Θα μπορούσαμε να σχολιάσουμε πως ούτε κι αν έπληττε σεισμός την περιοχή να είχαμε τέτοιο αποτέλεσμα σε κτίριο. Το μικρό μανάβικο διαλύθηκε τα προϊόντα σκόρπισαν στο δρόμο. Οι ιδιοκτήτες του για ώρα κοιτούσαν αυτό που είχε απομείνει… Και δόξαζαν το Θεό που γλίτωσαν τα χειρότερα οι ίδιοι…

anemostrovilos-vrana4


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος