FOLLOW US: facebook twitter

Βραδιά μοναδικών γεύσεων!

Ημερομηνία: 21-08-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 1, Νέα, Περιβάλλον

Με εξαιρετική επιτυχία η Γιορτή ελληνικής διατροφής και τοπικών προϊόντων στη Μανωλάδα

Μια μεγάλη γιορτή Ελληνικής διατροφής και τοπικών προϊόντων, διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή κόσμου το βράδυ της περασμένης Πέμπτης στην πλατεία της Μανωλάδας, ο δήμος Ανδραβίδας- Κυλλήνης μαζί με τον Σύλλογο «Αθηνα Εργάνη». Μουσική, χορός και απίστευτες παραδοσιακές γεύσεις από τον υπέροχο και πλούσιο μπουφέ εδεσμάτων που παρασκευάστηκαν από τοπικά προϊόντα και ελληνικά φαγητά και ετοίμασαν με πολύ μεράκι, η εθελοντική ομάδα γυναικών Μανωλάδας.

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η προβολή της αξίας της ελληνικής διατροφής και των εξαιρετικών τοπικών προϊόντων που παράγει η περιοχή και ειδικά ο Ηλειακός Κάμπος. Για την αξία της ελληνικής διατροφής και την εξέλιξη των διατροφικών συνηθειών από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα αναφέρθηκαν στις ομιλίες τους η κ.Ροζακη και η
κ.Καραγιαννη. Ο κ.Δημαρχος στον χαιρετισμό του τόνισε ότι σκοπός του Δήμου είναι να αναδείξει τον πλούτο της περιοχής,  να προβάλλει τα τοπικά προϊόντα και τον Ελληνικό πολιτισμό, σημαντική θέση στον οποίο κατέχει η διατροφή.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Δημαρχος κ.Ναμπιλ Μοραντ, οι αντιδήμαρχοι κ.κ Μυλωνοπουλος, Μιγκος, Δημοπουλος,  ο αναπληρωτής Δήμαρχος κ.Μαλλιαρης, ο δ.σ  κ. Σταυροπουλος, εκπρόσωποι τοπικών φορέων και συλλόγων και βεβαίως πολύς κόσμος που πέρασε μια υπέροχη και κυρίως γευστική βραδιά. Το πρόγραμμα έκλεισε με γλέντι, από ζωντανή ορχήστρα με δημοτικό και λαϊκό πρόγραμμα ενώ η είσοδος για το κοινό ήταν ελεύθερη.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος