FOLLOW US: facebook twitter

Βραβεύτηκε ο Ηλείος ορειβάτης Μάριος Κάρδαρης

Ημερομηνία: 01-03-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

kardaris-marios-vraveio-ileios-oreivatis-1

Από Make a wish μεταξύ και άλλων εθελοντών – υποστηρικτών του αγώνα που κάνει ο Οργανισμός για τις ευχές των παιδιών

Από τον Εθελοντικό Οργανισμό MAKE A WISH,  σε μια λαμπρή εκδήλωση γα την βραδιά του «ευχαριστώ» που φιλοξενήθηκε στην Γεννάδιο Βιβλιοθήκη στην Αθήνα, βραβεύτηκε προχθές το βράδυ και ο Ηλείος ορειβάτης Μάριος Κάρδαρης που ήταν και ένας εκ των ομιλητών της βραδιάς. Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν περισσότερες από 30 εταιρίες για την προσφορά τους, καθώς και δωρητές και εθελοντές με μακροχρόνια συνέπεια στις ευχές και δράσεις του Οργανισμού, ενώ αναφέρθηκαν αξιέπαινες αθλητικές προσπάθειες που είχαν σκοπό την στήριξη και ενίσχυση του Make a Wish, όπως αυτή του Μάριου Κάρδαρη που είναι υποστηρικτής και του Make a wish και του Συλλόγου φίλων με παιδικό καρκίνο «Ελπίδα».

kardaris-marios-vraveio-ileios-oreivatis

Με αφορμή την αναρρίχηση του στον παγοκαταρράκτη του Colorado στις Η.Π.Α τον Φεβρουάριο του 2016 και την κατάκτηση της κορυφής στο Μont blanc du tacul τον περσινό Αύγουστο, ο Ηλείος ορειβάτης παρουσίασε ένα εξαιρετικό video θέλοντας να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο όσον αφορά τα προβλήματα των παιδιών και παρομοίασε τις δυσκολίες και τις κακουχίες της ορειβασίας με τον αγώνα που δίνουν για τη ζωή τους. Μάλιστα με την ομιλία του συγκίνησε το κοινό και καταχειροκροτήθηκε.

kardaris-marios-vraveio-ileios-oreivatis-2

« Όλοι νομίζουν οτι το make a wish πραγματοποιεί τις ευχές των παιδιών, όμως όλοι κάνουν λάθος. Το make a wish κάνει κάτι πολύ πιο σπουδαίο, δίνει ελπίδα στα παιδιά οτι ο κόσμος μπορεί να αλλάξει. Ευχαριστώ πολύ για την τιμή, που με έβαλαν στην καρδιά τους, οι κορυφές είναι κι άλλες κι έρχονται…» σημείωσε μεταξύ άλλων ο Μάριος Κάρδαρης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος