FOLLOW US: facebook twitter

Βραβεύτηκαν 40 νέοι φοιτητές πολύτεκνων οικογενειών!

Ημερομηνία: 06-01-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Κοινωνία, Νέα

polyteknoi-vraveusi-panneladikes1

Ο Σύλλογος Πολυτέκνων Πύργου και Περιχώρων τίμησε τους επιτυχόντες των Πανελλαδικών

Λιτή και συγκινητική εκδήλωση στο συνεδριακό κέντρο της Π.Ε. Ηλείας παρουσία του Υφ. Παιδείας Δ. Μπαξεβανάκη

Σαράντα νέους επιστήμονες, παιδιά πολύτεκνων οικογενειών, που εισήχθησαν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση βράβευσε ο Σύλλογος Πολυτέκνων Πύργου και Περιχώρων σε μια λιτή και συνάμα συγκινητική εκδήλωση που διοργάνωσε στο συνεδριακό κέντρο της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας.

polyteknoi-vraveusi-panneladikes

Μια τιμητική γιορτή για τους νέους φοιτητές η οποία έγινε παρουσία του Ηλείου Υφυπουργού Παιδείας Δημήτρη Μπαξεβανάκη και άνοιξε με την Παιδική- Εφηβική Χορωδία του Ελληνικού Ωδείου Πύργου που ερμήνευσε μοναδικά, τραγούδια ελλήνων συνθετών αλλά και τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα υπό τη διεύθυνση του καθηγητή μουσικής Γιάννη Νικολόπουλου.

polyteknoi-xorodia

Η πρόεδρος του Συλλόγου Πολυτέκνων Μαργαρίτα Ηλιοπούλου στην ολιγόλεπτη ομιλία της, ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά και υγεία ενώ τόνισε ότι πως ζούμε σε νέους καιρούς οι οποίοι θα πρέπει να μας προβληματίσουν ώστε ο καθένας από εμάς να ρίξει το βάρος των ενεργειών του στη σωστή κατεύθυνση. «Για να μπορέσει να οδηγήσει την ύπαρξη του, στην περιοχή της αρετής και της αγάπης. Ένα μεγάλο μπράβο λοιπόν και πολλά συγχαρητήρια σε αυτά τα παιδιά, τους νέους μας φοιτητές για την επιτυχία τους. Και ένα μεγάλο ευχαριστώ, στο Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ηλείας κ.κ. Γερμανό που παραμένει διαρκώς δίπλα στις προσπάθειες του Συλλόγου μας και στο πλευρό των πολύτεκνων οικογενειών που στηρίζει έμπρακτα».

polyteknoi-vraveusi-panneladikes2

Ακολούθησε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου από τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Ωλένης κ. Αθανάσιο ο οποίος συνεχάρη τα παιδιά για τις επιτυχίες τους αλλά και το Σύλλογο Πολυτέκνων για την πρωτοβουλία του να τους επιβραβεύσει.

polyteknoi-vraveusi-panneladikes3

«Η ζωή κερδίζεται με προσπάθεια…»

Ο Ηλείος Υφυπουργός Παιδείας, Δημήτρης Μπαξεβανάκης, στον ολιγόλεπτο χαιρετισμό του, συνεχάρη τα παιδιά για τον αγώνα που έδωσαν και τον οποίο με προσπάθεια κέρδισαν, τους γονείς τους που στάθηκαν δίπλα τους προσφέροντας τους στήριξη και όλα όσα χρειάζονταν, από το περίσσευμα ή το υστέρημα τους αλλά και τους εκπαιδευτικούς τους που συνέβαλαν στην επιτυχία τους αυτή.

Και η βουλευτής Έφη Σαλτάρη συνεχάρη τους νέους φοιτητές, με ένα «μεγάλο μπράβο» παροτρύνοντας τους να γίνουν ενεργοί πολίτες τους οποίους έχει ανάγκη η πατρίδα τους.

Τους νέους φοιτητές συνεχάρη όμως και ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας Βασίλης Δημητρέλλος, συγχαίροντας τους γονείς και εκπαιδευτικούς τους για τη σημαντική συμβολή τους σε αυτή την επιτυχία ενώ μίλησε και για τους πολύτεκνους τονίζοντας ότι έχουν προσφέρει πολλά στο έθνος ενώ η πολιτεία σε αυτούς πολύ λιγότερα. Τα συγχαρητήρια του δημάρχου Πύργου Γαβρίλη Λιατσή, μετέφερε στον χαιρετισμό της η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ανδριάνα Αγγελακοπούλου.

Η όμορφη εκδήλωση, ολοκληρώθηκε με την βράβευση των νεοεισαχθέντων στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος