FOLLOW US: facebook twitter

Βραβείο Ανώτερης Γεύσης του iTQi-2stars στις Βρυξέλλες: Βραβεύτηκαν τα παραδοσιακά ζυμαρικά ΗΛΙΣ για 4η χρονιά!

Ημερομηνία: 01-06-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Για 4η συνεχή χρονιά απονέμεται στα παραδοσιακά ζυμαρικά  ΗΛΙΣ το “Βραβείο Ανώτερης Γεύσης του iTQi-2stars”  , εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες. Ειδικότερα,  τα προϊόντα «Λαζάνι» & «Στριφτάρια» κέρδισαν το «iTQi-2 stars», δικαιώνοντας για άλλη μια φορά τον κόπο και την επιμονή των ιδιοκτητών της Ηλειακής επιχείρησης ΗΛΙΣ που συνολικά έχει αποσπάσει 7 διεθνής βραβεία!

Το “iTQi Βραβείο Ανώτερης Γεύσης” δίνεται από 175 διαμορφωτές γνώμης, οι οποίοι είναι βραβευμένοι με Michelen, Σεφ & Γευσιγνώστες. Οι κριτές της επιτροπής του iTQi, προέρχονται από 17 διαφορετικές χώρες και είναι μέλη μεγάλου κύρους οργανισμών εστίασης στην Ευρώπη. Κατά την διάρκεια των δοκιμών, κάθε προϊόν υπόκειται σε μια γευσιγνωσία στα τυφλά, σύμφωνα με αυστηρούς κανόνες οργανοληπτικής ανάλυσης. Από τους δοκιμαστές ζητείται να αξιολογήσουν τα προϊόντα, σα να είχαν να τα μαγειρέψουν οι ίδιοι στο δικό τους σπίτι και όχι σύμφωνα με τα στάνταρ των εστιατορίων τους.

Μετά και από τη φετινή επιτυχία ο κ. Θεόδωρος Γιανναράς, επικεφαλής της επιχείρησης επισήμανε: «Το αποτέλεσμα από τη συμμετοχή μας και το 2018, μας γεμίζει περηφάνια και δύναμη για άλλη μια χρονιά, καθώς δύο επιπλέον διεθνή βραβεία ανώτερης γεύσης προστίθενται σε εκείνα του 2015, 2016 & 2017. Συνολικά η «ΗΛΙΣ» έχει αποσπάσει 7 διεθνή βραβεία και υποσχόμαστε να συνεχίσουμε βασιζόμενοι στην αγάπη του κόσμου για αγνά Ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος