FOLLOW US: facebook twitter

Βρίσκει ρυθμό ο Ενιπέας

Ημερομηνία: 09-01-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

enipeas

Ενιπέας-Χάβαρι 4-0

Βρίσκει ρυθμό ο Ενιπέας και με το κλείσιμο του α΄ γύρου πέτυχε δεύτερη σερί νίκη του , αυτή τη φορά επί του Α.Ο. Χαβαρίου με σκορ 4-0, στο «Ντ. Παπαγεωργίου». Έτσι, βελτίωσε τη θέση του στη βαθμολογία και πιστεύει σε μια ανάλογη συνέχεια. Ήταν μια άνετη νίκη που επιτεύχτηκε κυρίως στην επανάληψη, όταν η ομάδα του Λάκη Αθανασόπουλου, πέτυχε τρία γκολ. Αναλυτικά, στο 27΄ο Κωτσάκης, με κεφαλιά σε κόρνερ του Τριανταφύλλη έκανε το 1-0. Στο 48΄ ο Γκουβέρος, με σουτ το 2-0. Στο 60΄ σε νέο κόρνερ του Τριανταφύλλη, ο Κύτταρης με κεφαλιά έκανε το 3-0,  αφού πρώτα η μπάλα βρηκε το δοκάρι. Το σκορ έκλεισε στο 76΄ με σου του Μπακάλη.

Ενιπέας: Λαμπρόπουλος, Δαλαβούρας, Γκουβέρος, Τσίγκρηλας, Μπιλάι, Κύτταρης, Αλιμπέου (55΄ Οικονομιδης-68΄λ.τρ. Βασιλακόπουλος), Κωτσάκης, Σταματελάτος, Παπαγεωργίου, Τριανταφύλλης (64΄λ.τρ. Μπακάλης).

Χάβαρι: Π. Ρούνης, Σαφαρής, Κοκκώνης, Ανδριόπουλος (54΄ Μαρίτσας), Κ. Ρούνης, Καμαρινός, Ραυτόπουλος, Ζώντος, Μπερούκας, Σταυρούλιας (66΄ Πολυζώης), Μπατζακόπουλος (54΄ Δόσης).

 

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος